Brysselin muistojuhla: Videolla musliminainen repii Israelin lipun ja laittaa tilalle palestiinalaisislamistien lipun

Brysselin terrori-iskujen surujuhlassa eri maiden liput, tuhansia kukkia ja kynttilöitä on aseteltu kadulle uhrien muistoa kunnioittaen ja solidaarisuuden merkiksi.

Musliminainen tulee paikalle, ottaa Israelin lipun pois, repii sen ja piilottaa palaset. Kaikki tämä tapahtuu satojen ihmisten silmien alla, ilman että kukaan puuttuu toimintaan. Antisemitismi on kasvanut Euroopassa eksponentaalisesti muslimiväestön räjähdysmäisen kasvun myötä. Muslimien vyöry Eurooppaan on demografinen pommi.

Palestiinalaiset ovat viime aikoina esittäneet uhkauksia, että he aloittavat JÄLLEEN lentokoneiden kaappaamiset islamilaisen asiansa edistämiseksi. Myös suuri osa Islamilaisen valtion terroristeista on palestiinalaisia. Suurin osa palestiinalaisista kannattaa terrorismia rauhanneuvottelujen sijaan.

 

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Brysselin muistojuhla: Videolla musliminainen repii Israelin lipun ja laittaa tilalle palestiinalaisislamistien lipun”

  1. Suomalainen vanhan kansan sanonta(sotimaan joutuneet):ryssä on ryssä vaikka voissa paistaisi. Tänä päivänä: Islam on Islam,sanotaan,mitä sanotaan.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s