The Donald: ¨Ruotsalaiset eivät tehneet näitä hyökkäyksiä!¨

¨Suoraan sanoen, meillä on ongelmia muslimien kanssa. Meillä on ongelmia muslimien maahantulon kanssa.¨

¨Meidän pitää tarkkailla moskeijoita. Ruotsalaiset eivät tehneet näitä hyökkäyksiä, voin sanoa tämän. Meidän on oltava valppaita, meidän pitää katsoa hyvin tarkkaan mitä tapahtuu. Meidän pitää perehtyä moskeijoihin ja selvittää mitä siellä tapahtuu.¨

Trump myös murehti sitä, millaiseksi Euroopan kaupungit ovat muuttuneet.

¨Bryssel oli rikokseton kaupunki. Se oli maaginen ja yksi maailman kauneimmista kaupungeista. Katsokaa nyt, se on täysi fiasko. Paikka hajoaa kokonaan. Se on kuin sotaleiri.¨ (Trump viittaa aikaan jo ennen tiistain terrori-iskuja.)

Trumpin mielestä on uskomatonta että Pariisin verilöylyn pääepäilty asui koko ajan Brysselissä lähes avoimesti muslimiyhteisön suojelemana. Kun hänet pidätettiin, väkijoukko heitteli poliiseja kivillä ja rähinöi.

¨Pariisi ei ole enää valojen kaupunki. Pariisissa on paljon ongelmia. Voi kysyä ihmisiltä jotka asuvat siellä: He elävät pelossa.P ariisissa ja Brysselissä on alueita minne poliisit eivät uskalla mennä. He ovat menettäneet kontrollin.¨

¨Tämä ei tule muuttumaan, tilanne tulee vain pahenemaan. Monesta kaupungista tulee tällainen. Se johtuu päättäjistä jotka näkevät mitä tapahtuu, mutta sallivat sen tapahtua.

 

¨

(lähde:Foxnews, kuva: Gage Skidmore)

 

 

9 vastausta artikkeliin “The Donald: ¨Ruotsalaiset eivät tehneet näitä hyökkäyksiä!¨”

 1. Trump on pitkään aikaan tervejärkinen presidenttikandinaatti USA:ssa. Hän näkee tosiasiat, mitä nämä silmälappu demokraattiaasit eivät tunnu näkevän

  Tykkää

  1. Trump ei ota rahaa pankkiirien ja muiden ison rahan toimijoiden lobbareilta vaan rahoittaa itse kampanjansa. Siksi hänellä on varaa olla rehellinen ja sitoutumaton mihinkään tai keneenkään. ja tämähän on USAssa ennnenkuulumatonta ja reaktiot sen mukaisia.

   Tykkää

 2. ´LÖYTYISIKÖ SUOMESTA SELLAISTA REALISTIA, JOKA ESTÄISI KANSALLISVALTION TUHON, MUSLIMIEN TOIMESTA. ISÄNMAALISUUS EI OLE ns. rasismia VAAN OIKEAA SUOMALAISTA AJATTELUA JOKA TOISTA VÄITTÄÄ, ON VALEHTELIJA.

  Tykkää

  1. EIPÄ TAIDA LÖYTYÄ, HULLUUS ON JO LEVINNYT. YLE ON NÄITÄ
   SUOMEN VIHAAJIA TÄYNNÄ JA ME VERONMAKSAJAT MAKSAMME VIULUT, VAIKKA MEITÄ HAUKUTAAN RASISTEIKSI YLEN TOIMESTA 24/7. LIIAN MONI PÄÄTTÄJÄ ON MUKANA VOKKI-BISNEKSESSÄ JA
   HYÖTYY TÄSTÄ.

   Tykkää

 3. Eurooppaa tuhoavat vihervasurit nyt kovalla kädellä. Hehän tämän kaaoksen arkkitehdit ovat. Kaikki vasemmistopuolueet ja vihreäliike olisi välittömästi kiellettävä Euroopassa yleisvaarallisina järjestöinä ja liikkeinä.

  Tykkää

 4. Hyvä Trump! On vaan kummallista, että sillon olen rasisti, kun sanon sen ääneen mikä on totta: muslimit ovat sotaisaa ja taantumuksellista porukkaa. Eikä kukaan kiinnitä huomiota siihen, miten muslimit joukolla tekevät rasistisia rikoksia. Naisia valikoituu meillä uhriksi ihonvärin perusteella, SE ON RASISMIA!!! Heräisivät nyt nää ylisuvaitsevaiset ja näkisivät miten yritämme vain pitää arvoistamme ja omasta kulttuuri perimästämme huolta. se ei taas ole rasismia.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s