Terroristit siteeraavat Muhammedia: ¨Olemme tulleet luoksenne teurastamaan¨

Muhammedin raivo Euroopan ytimessä.

Mohammedin oppilaat ja seuraajat kylvävät tuhoa Euroopassa.

Brysselin iskun tekijäksi ilmoittautunut Islamilainen valtio siteeraa profeettaansa, Muhammedia pommi-iskujen jälkeen: ¨Olemme tulleet luoksenne teurastamaan.¨

Lausunto jatkuu: ¨Räjähdevöitä ja muita välineitä käytettiin matkustajien massamurhaamiseen Brysselin lentokentällä ja metrossa. Islamilaisen valtion taistelijat avasivat tulen ennen kuin räjäyttivät vyönsä.¨

Ryhmä väittää, että iskussa kuoli yli 230. Virallinen luku tällä hetkellä on kuitenkin 34.

osittain Saudiomisteinen Twitter täyttyi muslimien iskuja kannattavista viesteistä.

¨Moneen rukoukseen vastattiin tänään.¨

¨Kuinka kaunis päivä tänään.¨

¨Fuck Belgium.¨

¨Belgian tukijoita ei lasketa siviiliuhreiksi.¨

(Photo credits: Twitter)

 

 

 

4 vastausta artikkeliin “Terroristit siteeraavat Muhammedia: ¨Olemme tulleet luoksenne teurastamaan¨”

 1. Täytyy sanoa että ovat eurooppalaiset hulluja kun alistuvat näiden mielisairaiden paskojen uhkauksille tekemättä mitään. Odotetaan kuin hoo moilaset seuraavaa verilöylyä ja päättäjät selittelevät jeesustellen: me emme alistu pelolle. Kysykää uhrien omaisislta miltä tuntuu. Paras oli ylellä eräs suvakki, oli huolissaan miten nämä iskut vaikuttaa maahanmuuttoon, voi perekele. Nyt äkkiä päättäjiä vaihtoon ja tilalle järkevämpiä tyyppejä, kyllä tämä mokutus alkaa olla tiensä päässä.

  Tykkää

 2. On se kumma, jos ei enää pelätäkään saa, kun kaikki ministerit toitottaa, että ei saa antaa pelolle valtaa. Ei sille valtaa tarvitse antaakaan, mutta meidän turvallisuutemme on ihan meidän omalla vastuullamme. Turha
  odottaa yht´äkkistä päättäjien järkiintymistä, että tekisivät jotain asialle.
  Meillä on jo liian paljon ihmisiä, jotka hyötyvät maahanmuutosta. Monet
  kansanedustajat ja heidän puolisonsa tekevät bisnestä tällä, esim Afganistanin kansanedustaja Nazima R. ja Petteri Orpon vaimo, jolla on Lakiverstas niminen yritys, joka auttaa kielteisen päätöksen saaneita ”turvapaikanhakijoita”, ilmeiseti valittamaan. Hyvä järjestely, mies pitää rajat auki ja rouva pistää rahoiksi. HEI, ME TIENATAAN TÄLLÄ!!!!!!!!

  Tykkää

 3. ISLAM EI OLE USKONTO OLLENKAAN KUN SE EI PERUSTU RAAMATTUUN VAAN KORAANIIN JOKA KÄSKEE TAPPAMAAN EI MUSLIMIT ELIKKÄ KAIKKI MUUT KULTTUURIT MAAPALLOLLA JA OTTAMAAN PIKKUTYTTÖJÄ SEKSIORJIKSI JA TAPPAMAAN ELÄVÄLTÄ TAI RISTIINNAULITSEVAT ALASTI VIATTOMAT TYTÖT NE JOTKA EI SUOSTU SEKSIORJAKSI SIKSI ISLAM ON KIELLETTÄVÄ KOKO MAAPALLOLLA JA MUSLIMINA OLO PITÄÄ KIELTÄÄ MYÖS KUN NE HARRASTAA ISLAMIA JA SEN ÄLYTTÖMIÄ SÄÄNTÖJÄ . TERVEISIN MALKKI RAIJA SUOMESTA PUH.045-6141855

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s