Poliisi ampunut varoituslaukauksia Amsterdamissa

Hollannin poliisi joutui ampumaan varoituslaukauksia Amsterdamin rautatieasemalla.

Poliisi oli pidättämässä kolmea, todennäköisesti terrorismista epäiltyä ja joutui turvautumaan aseisiin. Silminnäkijän mukaan ainakin yksi epäilty yritti juosta pakoon ja poliisi ampui varoituslaukauksia.

Alue on eristetty ja paikalla on vahva poliisimiehitys.

Koko Eurooppa on nyt varpaillaan. On hyvinkin todennäköistä, että lisää iskuja seuraa jopa lähipäivinä. Islamilainen valtio on esittänyt erittäin vakavia uhkauksia myös Yhdistynyttä kuningaskuntaa vastaan.

Kaikki juna- ja lentoliikenne Brysseliin on pysähdyksissä. Euroopan lentokentillä ja joukkoliikennekeskuksissa on lisätty turvatarkastuksia ja vahvasti aseistettujen poliisien ylläpitämää valvontaa.

4 vastausta artikkeliin “Poliisi ampunut varoituslaukauksia Amsterdamissa”

 1. Nyt pitäisi perustaa isoja leirejä piikkilangoilla ympäröityinä johon kerätään vähänkin epäilyttävät musmaanit. Yksikin epäilys, vaikka yksikin epäilyttävä valokuva iiponesta ja ulos euroopasta. Kovat otteet käyttöön, ei ne muuta usko.

  Tykkää

 2. Ulos kaikki. Musulapset hakkaa suomalaisia pikkulapsia jo päiväkodeissa. Ihan sama ovatko pakolaisia vain ei. Islam ei anna sopeutua. He eivät kunnioita ketään, miksi meidän pitäisi heitä?? En käännä poskea johon lyödä. Suomen maan petturi hallitus vastuuseen ja vaihtoon. Suvakit palaitettavien mukaan samaan koneeseen kokemaan rikkautta muualle!
  Perkele ei kamelistakaan saa hevosta millään!

  Tykkää

 3. Asiallisia kommentteja , en kyllä toivo yhtään pommia tännekkään , vaikka päättäjämme eivät todellakaan ole kuin maanpettureita , jotka kuuluisivat heti jäähypenkille ainakin ..

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s