Islamilainen valtio, islamilainen terrori-isku islamisoituneessa Brysselissä

Kun puolet Lähi-Idästä tuodaan Eurooppaan, saadaan juuri se: Lähi-Itä Euroopassa.

Kymmeniä ihmisiä on tänään murhattu Brysselissä. Terroristit räjäyttivät kaksi pommia lentokentällä ja yhden metrojunassa, muutaman sadan metrin päässä EU:n hallintorakennuksista. Lentokentältä löytyi myös kolme räjähtämätöntä pommia, joista ainakin yksi oli ns. naulapommi, jonka tarkoitus on tappaa mahdollisimman monia ihmisiä. Islamilainen valtio on ilmoittautunut iskujen tekijäksi. Paikalla olevat kuulivat myös arabiankielistä huutoa ennen räjähdyksiä.

Euroopan unionin maahanmuutto- ja pakolaispolitiikka, päättäjien kieltäytyminen tunnustamasta islamin muodostamaa uhkaa ja tätä politiikkaa seurannut muslimien massamuutto Eurooppaan viime vuosina ovat syynä islamin vahvistumiseen ja islamilaisen terrorismin järjestäytymiseen. EU:n rahoittama Euroopan islamisaatio kantaa nyt mätiä hedelmiään. Moskeijoissa saarnataan vihaa eurooppalaisia kohtaan. Juuri moskeijoissa tapahtuu monen terroristin radikalisoituminen, tai islamin löytäminen ja sen kirjaimellinen noudattaminen, joka sisältää ikuisen sodan vääräuskoisia vastaan. Islam itsessään kieltää tasa-arvoisen rinnakkaiselon muiden kanssa ja tämä onkin johtanut ns. monikulttuurisuuden täydelliseen epäonnistumiseen Euroopassa. Esimerkiksi Brysselin väestöstä ainakin 30% on muslimeita. (Mahdollisesti jopa 35-40%) Monet heistä ovat linnoittautuneet islamisaation kehtoon, Moolenbekin lähiöön ja vihamielisyys kantaväestöä kohtaan on valtava.

EU:n politiikka on sallinut islamilaisen rinnakkaisyhteiskunnan muodostumisen ympäri Eurooppaa. Tämä on ollut valtava virhe. Joka puolella Eurooppaa on nyt alueita, joissa viranomaiset ja kantaväestö eivät voi liikkua. Islamilainen jihadterrorismi, väkivaltaisuus ja naisten alistaminen ovat levinneet eurooppalaiseen yhteiskuntaan. Jihad on islamin tärkein osa. Jihad tarkoittaa sotaa ei-muslimeita vastaan. Tänään Brysselissä kuolleet ovat tämän sodan uhreja.

Britanniassa äänestetään EU-jäsenyydestä Kesäkuussa. Näyttää hyvin todennäköiseltä, että britit äänestävät järkevästi ja jättävät EU:n. Britit haluavat takaisin oman rajavalvonnan. Toinen tärkeä syy miksi he haluavat ulos EU:sta, on Turkin lähitulevaisuudessa siintävä EU-jäsenyys. Tämä on painava syy, jonka johdosta myös Suomen tulisi päästä irti EU:sta mahdollisimman pian.Vastaavia äänestyksiä vaaditaan nyt myös sekä Ranskassa että Saksassa. Myös Suomen tulisi erota poliittisesta liitosta ja valuutasta, jotka ovat tuhonneet Suomen ja monen muun maan talouden ja turvallisuuden, aiheuttaneet massatyöttömyyden ja kilpailukyvyn menettämisen.

Yhdysvalloissa presidenttikandidaatti Donald Trump on vaatinut täydellistä porttikieltoa islamilaisista maista saapuville. Tänään, Brysselin iskujen jälkeen, hän uudisti tämän vaatimuksen. Myös Euroopassa pitää toimia samoin. Totaalinen porttikielto islamilaisesta maailmasta tuleville, kunnes islamilainen maailma selvittää sotkunsa ja pyrkii opettelemaan elämään samalla vuosituhannella muun maailman kanssa.

 

 

Yksi ajatus artikkelista “Islamilainen valtio, islamilainen terrori-isku islamisoituneessa Brysselissä”

  1. Suvakit varmaan alkaa selittelemään kunhan toipuvat ihastuksen tuomasta orgasmista. Turhautuneet pojat vaan keppostelevat, heille olisi pitänyt järjestää jotain mielekästä tekemistä, niin eivät olisi turhautuneet tähän rasismiin.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s