Tärkeä tuomio: 15 kuukautta vankeutta äidille ja kätilölle tyttöjen sukuelinten silpomisesta

Australialainen tuomari määräsi vankeustuomion kahden tytön silpomisesta.

Tyttöjen äiti pyysi kätilöä tekemään salaisen rituaalioperaation tytöille. Sekä äiti, että kätilö kuuluvat Dawoodi Bohra shiamuslimien lahkoon. Myös heidän paikallinen uskonnollinen johtaja tuomittiin vankeuteen hänen yritettyään peitellä rikosta.

Tytöt silvottiin noin 7-vuotiaina ja heitä vannotettiin olemaan kertomatta asiasta.

Uusimpien tietojen mukaan jopa 200 miljoonaa naista ja tyttöä on joutunut tämän julman käytännön uhreiksi ympäri maailmaa. Ongelma on pahin islamilaisessa kulttuurissa. Tämä johtunee Muhammedin ohjeista leikata tytöt. ¨Leikatkaa, mutta ei liikaa. Se saa tytön kasvot loistamaan ja lisää miehen nautintoa.¨

Esimerkiksi Suomessa feministiliike näyttää hyväksyvän tämän käytännön, kuten muutkin naisiin ja tyttöihin systemaattisesti kohdistuvat rikokset islamilaisessa kulttuurissa. Suomen ja muiden EU-maiden pitäisi ottaa mallia Australiasta. Tällä hetkellä Suomessa sukuelinten silpomiset käsitellään pahoinpitelyinä. Oma lainsäädäntö näiden rikosten suhteen olisi tarpeellinen muslimiväestön lisääntyessä Euroopassa valtavalla vauhdilla.

Knifes_FGM

Sukuelinten silpomiseen käytettyjä välineitä Afrikasta

Yläkuvassa Dawoodi Bohra lahkon muslimeita, jotka eivät liity uutiseen.

2 vastausta artikkeliin “Tärkeä tuomio: 15 kuukautta vankeutta äidille ja kätilölle tyttöjen sukuelinten silpomisesta”

  1. Aivan sairasta touhua! Samalla tavalla värkit muusiksi (vaikka luultavasti jo onkin) ja linnaan. Tuommosilta pitäs yksinkertaisesti viedä kyky käyttää käsiään kokonaan. Minkään lain tai uskonnon EI PITÄISI SALLIA TOISEN SATUTTAMISTA pienimmässäkään määrin. Kertakaikkiaan kipua ja murhetta on maailma muutenkin pullollaan. Olen todella surullinen silvottujen puolesta.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s