Tanskalaisimaami myöntää: Pakolaisvirran tarkoitus Euroopan valloittaminen

Salaa kuvattu video.

Tanskalaisen moskeijan johtaja Mohammad Fouad al- Barazi myöntää pakolaisvirran todellisen tarkoituksen olevan Euroopan valloittaminen.

¨Juuri nyt on se aika kun ’avaamme’ nämä maat.¨ (’Avaaminen’ on termi, jota islam käyttää maiden ja alueiden valloittamista ja saattamisesta islamin alaisuuteen.)

Imaami kehottaa Länsimaihin saapuvia olemaan integroitumatta yhteiskuntaan. (Juuri näin on tapahtunut. Muslimit eivät ole integroituneet yhdessäkään Länsimaassa. Lat.huom.)

¨Kun tulin tähän maahan 23 vuotta sitten, muslimeita oli vain 55 000. Nyt meitä on 300 000. Tämä osoittaa että on mahdollista elää täällä sulautumatta yhteiskuntaan. Pitää ymmärtää olosuhteet ilman sulautumista.¨ (integroitumista)

Tämä tarkoittaa järjestelmän hyväksikäyttöä ja resurssien syömistä, yhteiskunnan hidasta nakertamista ja näivettämistä joka on nähtävissä kaikkialla läntisessä maailmassa.

Ei ole ensimmäinen kerta kun muslimijohtajat myöntävät tavoitteensa. Sheikh Muhammad Ayed sanoi puheessaan: ¨Muslimien pitää käyttää hyväkseen pakolaiskriisiä. Euroopasta on tullut vanha ja raihnainen. Heitä motivoi myötätunto Lähi-Idän pakolaisia kohtaan. Kohta tallaamme heidät jalkojemme alle, ins allah.¨

Hän kehotti muslimeita menemään Eurooppaan ottamaan naiset ja lisääntymään Euroopan valloittamiseksi. ¨Eurooppalaiset ovat menettäneet lisääntymiskykynsä ja haluavat sitä meiltä.¨

Viime vuonna Vihreiden edustaja Stefanie von Berg kertoi Saksan parlamentille: ¨Yhteiskuntamme muuttuu. Kaupunkimme muuttuvat radikaalisti. 20-30 vuodessa ei ole enää saksalaista enemmistöä. Meillä tulee olemaan paljon ihmisiä ja elämme superkulttuurisessa  yhteiskunnassa. Haluan tehdä tämän selväksi erityisesti oikeistolaisille: Tämä on hyvä asia!¨

 

Video löytyy imaamin puheesta löytyy täältä.

(lähde:themuslimissue)

23 vastausta artikkeliin “Tanskalaisimaami myöntää: Pakolaisvirran tarkoitus Euroopan valloittaminen”

  1. Uutinen tässä on siis tanskalaisen imaamin lausunto jonka voi katsoa videolta. Hänen viestinsä toki on vainoharhainen ja mielisairas vähintäänkin, puhumattakaan kuinka paljon ei-muslimeita vihaava ja halveksiva hänen viestinsä on.

   Tykkää

   1. Islamin Perimmäinen tavoite on juuri mailman valloitus. Imaami puu vain totta eikä mitään harhaa. Eurooppa elää harhassa kun ei tajua mitä on tapahtumassa.

    Tykkää

  2. Niinhän sinä luulet! Kaikki tämän tietävät, että muslimit ovat valloittamassa Eurooppaa islamille ja tämä oli jo aikoja sitten suunniteltu.

   Tykkää

  3. Kommentin kirjoittaja itse vaikuttaa olevan joku punavihreän päiväunelman utopistisen ideologian kuplassaan elävä, joka ei osaa nähdä metsää puilta. Kannattaisi jo herätä todellisuuteen!

   Tykkää

  4. Kannattaisiko pistaa sita hattua syvemmalle paahan jopa silmien peitoksi jottei nakisi totuutta. Tama on ollut tiedossa jo useamman vuoden siita vaan ei ole tehty juttua jotta ei pahoitettaisi teidanlaisia tervetuloa viihtymaan porukan mielta. Kannattaisi kayda hieman pitemmalla kuin Tukholma niin ei tarvitsisi olla Einstein huomatakseen mita on tapahtumassa.

   Tykkää

 1. Mielenkiintoinen ilmiö sinänsä tuo, että kuten jotkut olivat aikoinaan ihannoimassa kommunismia, joka myöskin suhtautuu kristinuskon arvoihin kielteisesti, vaikka väittää ajavansa paljolti samoja arvoja, mutta Jumalan kieltäen, ovat nyt ajamassa kuitenkin toisen uskonnon, islamin maailmanvalloituksen asiaa…??? Voisiko enää mitään absurdimpaa hölmöyttä ollakaan?

  Tykkää

  1. Stalinistinen kosto eurooppalaisille,joille ei stalinistien kommunismi kelvannut.Ny ajetaan islamia rangaistustoimenpiteenä eurooppalaisille.Jos Eurooppa ei saa kunnollisia pelkäämättömiä johtajia pikaisesti,niin nämähän voivat onnistua valitettavasti.

   Tykkää

 2. Suurin vaara on ja punavihreät suvakit ja islamistit jotka tuntuvat tekevän yhteistyötä länsimaisten arvojen tuhoamisessa. Valtamedia on valjastettu täysin islamisaation ilosanoman levittämiseen, motiivit voi kukin arvata. Kantaväestön lyttäminen on julkkissuvakkien päätehtävä ja rasismikortti heilahtaa välittömästi jos joku on eri mieltä. Oksettava kulttuurimarxismi on vielä voimissaan mutta on nähtävissä merkkejä että tämä hapatus ei enää mene läpi joten toivoa vielä on. Veikkaus, mihin euroopan kaupunkiin tehdään seuraava isompi terroriteko. Itse veikkaan jotain sakasan isoa kaupunkia keväällä ja ruumiita tulee.

  Tykkää

  1. Veikkaan Saksaa myös, aseitahan oli joillakin matu-häiriköillä jo Kölnissä uutena vuotena. Ruotsissakin kranaatteja on heitelty jo vuosia.
   Miteköhän Suomen päättäjät suhtautuvat, jos jossain räjähtää kunnolla.
   Tekeekö Suomi sittenkään itsenäisiä päätöksiä, vai vetoaako EU:n yhteisiin päätöksiin. Suomen kansahan on täydellisessä uutispimennossa, koskien maahanmuuttoa. Ylen uutiset ja ohjelmat kertovat vain matujen sankaritarinoita ja sateenkaari-ihmisten lukemattomista sukupuolen variaatioista. Perussuomalaiset nuoret sanovat, että sukupuolia on kaksi ( näinhän kai useampi ihminen asian ymmärtää). Kielenkäyttö tv:ssa on karmeaa, siellä v…tu lentää. Miksi meitä yritetään tyhmistää? Tätä on jatkunut jo vuosia. Jos suunnitelma todellakin on yhdistää eri kulttuurit ja poistaa kansallisvaltiot ja rajat, niin tämä on valmistelua tätä varten. On tietenkin helpompi yhdistää suht. älykkäät ihmiset barbaareihin, jos älykkäiden tasoa ensin lasketaan.
   Kyllä huonosti menee jos meitä kiinnostaa Kim Kardashianin p…se
   enemmän kuin oma olemassaolomme tällä planeetalla.
   Ottakaa yhteyttä omiin kansanedustajiinne ja kysykää mitä he tietävät näistä suunnitelmista hävittää kansallisvaltiot ja poistaa rajat.

   Tykkää

 3. Oliskohan aika tässä alkaa pakkaamaan omat kimpsut ja lähteä itse joko amerikoille tai venäjälle pakolaisena, pakoon tätä rasmus-suvakkien tulehduttamaa maasta??!!?? 😀 Ja tästäkin kommentista varmaan väläytetään ”rasismi” korttia. Voi teitä(rasumus-suvakkeja) raukkoja. Voisitte pikkuhiljaa alkaa heräileen siellä kotonanne/konttoreissanne ym ym muussa paikoissa missä lienette. Hahahahahahahahaha

  Tykkää

 4. Eurooppalaisten päättäjät ovat TYHMÄ että myyneet Maan arvot sekä kansan turvallisuus valta ja lisä rahan vuoksi….!
  Amerkan Donald Trump!
  Ranskan Marine Le Pen ja Geert Wilders of Alankomaat ovat suur pelastajat ja sitten Saksan vuoro!!!

  Tykkää

 5. Tätähän ne paskavarpaat yrittää. Hyvin näyttävät onnistuvan. Suomessa, paskahousujen paratiisissa se on erityisen helppoa.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s