Pakolaiset äänestämässä Saksan protestialuevaaleissa ilman äänioikeutta

Video: Pakolaisille omat vaalit protestina Saksan vaalijärjestelmää vastaan.

Susi Moebbeck, integraatio komissaari: ¨Jos haluamme että ihmiset tuntevat itsensä osaksi yhteiskuntaa, jos haluamme heidän hyväksyvän arvomme ja sääntömme, meidän pitää informoida heitä, meidän pitää sisällyttää heidät mukaan ja tarjota mahdollisuuksia osallistua yhteiskuntaan.¨

Komissaari jatkaa: ¨Vain tällä tavalla integraatio voi toimia. Se että nämä ihmiset, natsit, ovat blokanneet äänestyksen tänään Hallessa estääkseen pakolaisia äänestämästä tässä projektissa kertoo poliittisesta ilmapiiristä mikä meillä on. Natsit tuntevat saavansa tukea AfD puolueen mielipidemittauksien tuloksissa. Jokaisen vastuuntuntoisen kansalaisen pitäisi olla selvillä äänestyspaikalle menemisen estävien poliittisesta taustasta.¨

On käsittämätöntä, että komissaari kutsuu maahanmuuttokriittisiä ihmisiä natseiksi! Tässä on kyseessä vihapuhe. Holtitonta maahanmuuttoa vastustavia on kaikissa poliittisissa puolueissa myös Suomessa!

Suomen kuntavaalit järjestetään huhtikuussa 2017. On mielenkiintoista nähdä mitä tulee tapahtumaan pienissä kunnissa, joissa on suuria maahanmuuttaja ryhmiä. Ainoa edellytys kuntavaaleissa äänestämiseen on kahden vuoden asuminen ja kirjoilla oleminen kunnan alueella. Kansalaisuutta ei tarvitse olla. Vielä suurempi vaikutus tällä tulee olemaan sitä seuraavissa kuntavaaleissa, jolloin kaikki jo esimerkiksi 2015-2016 tulleet ja vaaleista kahden vuoden marginaalilla saapuneet pakolaiset voivat äänestää. Tämä voi kääntää vaakakupit hyvin epäedulliseen asentoon kantaväestön kohdalta monissa kunnissa. Myös eduskunta- ja presidentin vaaleissa tullaan näkemään uusia äänestäjiä.

Monissa Euroopan maissa, joissa on jo korkeampi määrä muslimeita, nämä muodostavat tärkeän äänestäjäkunnan Sosiaalidemokraateille, Vihreille ja muulle sosialistiselle, maahanmuuttoa ja islamia kannattavalle vasemmistolle. Muslimiväestö pystyy monissa maissa ¨heilauttamaan¨ vaalituloksia eräänlaisessa vaa’ankieliasemaassa ja yhtenäisenä ryhmänä.

 

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Pakolaiset äänestämässä Saksan protestialuevaaleissa ilman äänioikeutta”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s