YK:n indeksiin pohjautuva raportti: Ruotsista banaanivaltio 15 vuodessa

YK:n indeksiin pohjautuvan raportin mukaan Ruotsista tulee kolmannen maailman valtio vuoteen 2030 mennessä, toisin kuin muista Pohjoismaista, joiden asema tulee vahvistumaan.

YK:n inhimillisen kehityksen indeksiä (HDI eli Human Development Index) tutkiva raportti ennustaa merkittävää romahdusta Ruotsin vaurauteen ja hyvinvointiin, toisin kuin pohjoismaiset naapurinsa, jotka tulevat pysymään indeksin mukaan kärkisijoilla ja jopa vahvistamaan asemiaan globaalissa kuvassa, pitkällä aikavälillä. (Suomen tilanne juuri tällä hetkellä ei tosin anna syytä liialliseen ylpeyteen. lat.huom.)

Analyysin mukaan monet tämän hetken vähemmän vauraat maat, kuten Kuuba, Meksiko, Baltian maat ja Bulgaria tulevat ohittamaan Ruotsin vauraudessa 2030 mennessä.

suomiennuste

ruotsi

Ruotsin sosialistinen hallitus ja media ajattelevat, että täydellisen yhteiskunnan kulmakivi on monikulttuurisuus ja laajamittainen maahanmuutto monista maailman köyhimmistä ja takapajuisimmista maista. Ne ruotsalaiset jotka ilmaisevat olevansa toista mieltä, stigmatisoidaan erilaisilla nimikkeillä, kuten rasisti, fasisti tai natsi.

Erityisesti islamilaisista maista tuleva maahanmuutto aiheuttaa kitkaa kantaväestön ja tulokkaiden välillä. Väkivalta on lisääntynyt. Esimerkiksi Östersundissa paikallinen poliisipäällikkö on kehottanut paikallisia naisia muuttamaan totuttuja rutiinejaan ja lopettamaan ulkona liikkumisen pimeällä, ilmeisen väkivallan, raiskausten ja ahdistelun vaaran vuoksi pakolaisten taholta. Poliisipäällikkö kehotti ihmisiä ¨sopeuttamaan/ mukauttamaan¨ itseään ja toimintatapojaan maahanmuuttajien ehdoilla ja heidän muodostamasta uhkasta johtuen. On ymmärrettävää, että tämä tulee johtamaan valtaviin ongelmiin ja sisäisiin levottomuuksiin tulevaisuudessa. Ainoa muutosta haluava puolue, Ruotsidemokraatit on pelattu poliittisessa juonittelussa päätöksenteon ulkopuolelle, vaikka se on tällä hetkellä maan suosituin puolue.

Pakolaisten työllistymisestä on annettu mediassa aivan vääränlainen kuva. Todellisuudessa jopa kahdeksan vuoden maassa oleskelun jälkeen, vain joka neljäs pakolainen on työllistynyt. Musliminaisten kohdalla luku lienee noin yksi kahdestakymmenestä. Suomessa esimerkiksi ministeri Alexander Stubb on nähnyt asian eri tavalla. Hänen mukaansa pakolaiset tulevat siivittämään Suomen talouden nousuun.

On ilmi selvää, että pakolaiset aiheuttavat valtavia rasitteita kansantaloudelle Euroopan kaikissa maissa.

Toimittaja Ingrid Carlqvist sanoo: ¨Meillä oli täydellisen hyvä maa, rikas maa, mutta muutaman vuoden kuluttua tämä maa on mennyttä.¨

Tämän logiikan pitäisi olla helposti ymmärrettävissä, mutta monille se näyttää olevan vaikeaa: Jos tuot maahan ¨kolmannen maailmaan¨ se on juuri se mitä tulet saamaan.

 

(lähde: Speisa, YK:n indeksiin pohjautuva tutkimus täällä)

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s