Turkkilainen basaari: Turkki vaatii nyt 20 miljardia € lisää!

Turkin vaatimukset kasvavat sen saatua Euroopan heikot päättäjät niskalenkkiin.

EU ja Turkki ovat juuri pitäneet kokouksen pakolaiskriisin ratkaisemiseksi. Aiemman 3 miljardin euron lisäksi Turkki vaatii nyt 20 miljardia euroa lisää pakolaistulvan pysäyttämiseksi! Tämän lisäksi Turkki vaatii välitöntä liikkumisvapautta Euroopassa kansalaisilleen, sekä Turkin EU-jäsenyyden nopeata käsittelyä. 20 miljardia Turkki haluaa EU:lta pakolaisten kuluihin. Turkin mukaan on Euroopan vastuu maksaa Turkkiin jäävien aiheuttamat infrastruktuurin kulut, asuntojen rakentamisen, koulutuksen terveydenhuollon kulut, jne.

140 000 pakolaista on jo tullut Eurooppaan tänä vuonna. Nyt tahti alkaa kiihtyä ja arvio on noin 100 000 lisää tämän kuun loppuun mennessä.

BT2013_-_Chancellor_Merkel_after_first_Prognosis3

Angela Merkel Brysselin kokouksessa: ¨Rajojen sulkeminen ei ole vaihtoehto.¨ Merkel vaati kokouksen päätöslauselmasta yliviivattavaksi lauseen, jossa sanottiin ns. Balkanin reitin olevan nyt suljettu.

Viisumivapaus on valtava ansa. Se toisi mukanaan kenties vielä suuremman maahan pyrkijöiden tulvan. Ei pidä unohtaa, että Turkissa on myös yli 6 miljoonaa Islamilaisen valtion kannattajaa. Tämä edesauttaisi Turkkia myös ’siirtämään’ kaikki omat ja naapuruston ’ongelmaryhmät’ Euroopan syliin, yksinkertaisesti antamalla heille turkkilaiset matkustusasiakirjat. Sillä tavoin Lähi-Idästä, esimerkiksi Syyriasta tulevat ikävät elementit, kuten terroristit voisivat matkustaa Eurooppaan suoraan, viisumivapaasti. Turkki on jo tätä tehnytkin antaessaan passeja esimerkiksi alueen kurdeille joista se haluaa päästä eroon lähettämällä heidät Eurooppaan.

EU_and_Turkey_Locator_Map

Turkki sanoo ettei se kiristä Eurooppaa. Tästä voi olla montaa mieltä. Hiljattain presidentti Erdogan sanoi: ¨Jollei vaatimuksiin suostuta, avaamme portit ja lähetämme pakolaisia linja-autoilla ja lentokoneilla suoraan Eurooppaan.¨

Vaikka Turkille on jo luvattu 3 miljardia pakolaisvirran pysäyttämiseksi, se ei ole tehnyt mitään estääkseen pakolaisia, päinvastoin.

 EU:n tuleva johtaja? 

Turkin mukaan EU on ollut lyhytnäköinen kun se ei ole ottanut maata jäseneksi, koska ei halua Syyria ja Irakia ongelmineen rajanaapureiksi. ¨Nyt näette kuinka lyhytnäköistä se on ollut!¨ Sanoo Turkin hallituksen edustaja.

Turkin pääministeri Davtoglu sanoo: ¨Ehdottamamme sopimus todistaa kuinka välttämätön Turkki on Euroopalle ja Eurooppa Turkille. Koko Euroopan tulevaisuus on nyt vaakalaudalla!¨

Ei voi kuin ihmetellä miksi EU-päättäjät nielevät näitä loukkauksia ja alistuvat Turkin talutushihnaan. Euroopan tulevaisuus todellakin on nyt vaakalaudalla. Nyt pitäisi löytyä todellisia poliittisia johtajia, Kekkosia, Mannerheimeja, Churchilleja ja Reaganeita, jotka kääntävät kupit toisin päin: Turkille täydet talouspakotteet, Turkin varojen jäädyttäminen Eurooppalaisissa pankeissa, sakko jokaisesta Euroopan alueelle tulevasta pakolaisesta, Kreikan ja Bulgarian Turkin rajojen täydellinen varustelu, vaatimus Turkin erottamisesta Natosta jne. Se ei ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa.

GranBazar_Istanbul2

Turkkilainen basaari

Yläkuva: Hagia Sofia, vuonna 537 rakennettu kirkko Konstantinopolissa.

(lähde:breitbart)

 

4 vastausta artikkeliin “Turkkilainen basaari: Turkki vaatii nyt 20 miljardia € lisää!”

  1. Huomattavasti halvemmalla saa aidan sekä vartioinnin.. Ja eihä ny tommosta maata joka räiskii venäläisiä voi ottaa kumppaniks.. Täydelliset pakotteet päälle ja vaade että toi diktaattori eroaa, ennen mitää neuvotteluja ei jatketa turkin kanssa.. Mistä lähtien muute EU on hyväksyny täysin avoimen diktaattorin, eikös meillä pitänu olla tasa-arvo, demokratia ja sananvapaus EU:ssa..?

   Liked by 1 henkilö

   1. Pitihän meillä olla länsimaiset arvot, mutta joku muutos on tapahtunut.
    Tasa-arvo on vähän niin ja näin, tuntuu ,että nämä kulttuurin rikastajat ovat tasa-arvoisempia kuin kantasuomalaiset. Rasisteja ovat vain suomalaiset kun arvostelevat nykymenoa, toisin kuin muslimit, jotka eivät hyväksy mitään arvostelua. Päättäjät ja kirkko ovat jo rähmällään islamin edessä.
    Ehkä Merkel on jo kääntynyt muslimiksi, koska on menettänyt järkensä, vaikka v.2011 sanoi maahanmuuttajien kotoutumisen epäonnistuneen
    täydellisesti. Miksi EU suostuu kiristettäväksi, sehän voisi sanella
    Turkille mitä tehdään. Käsittämätöntä VATULOINTIA!

    Liked by 1 henkilö

 1. Ja porataan ihmoskaupasta! Turkki ja eu käyvät itse ihmiskauppaa ja millaisilla summilla!!
  Turkin rajattava vaikka betonimuurilla ja 24/7 vartiointi!!
  Loppuu pakolaisvirta. Ja hei talouspakotteet heti käyttöön!!

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s