Pääministeri: ¨Emme ota Slovakiaan yhtäkään muslimia¨

Slovakian päämisteri Robert Fico lupasi kansalaisilleen ettei maahan tule muslimeita.

¨Emme tuo Slovakiaan yhtäkään muslimia, koskaan. Me emme luo tänne minkäänlaista muslimiyhteisöä, koska he muodostavat turvallisuusriskin. On arvioitu että Eurooppaan tulee tänä vuonna yli miljoona pakolaista. Ei ole mahdollista integroida ihmisiä muista uskonnoista ja kulttuureista. Tämä on jotakin mitä me emme halua.¨

Pääministeri on tunnettu tiukasta linjastaan pakolaiskiintiöiden suhteen. ¨Slovakia ei tule alistumaan EU:n saneluun, emmekä hyväksy kiintiöitä. Me emme hyväksy suljettua muslimiyhteisöä Slovakiaan. Se olisi valtava uhka eurooppalaiselle elämäntavalle.¨

¨EU:n pakolaispolitiikka on epäonnistunut, kuten Visegrad-ryhmän maat ovat varoittaneet.¨(Puola, Tsekki, Slovakia, Unkari.)

Visegrad-ryhmän maat ovatkin olleet aktiivisia raja-aitojen rakentajia ja vaativat EU:a estämään pakolaisten tulon Eurooppaan.

Mielenkiintoa lisää vielä se seikka, että Fico on sosiaalidemokraatti ja moni Slovakialainen pitää hänen linjaansa aivan liian lievänä! sosiaalidemokraateilla Euroopassa voi olla hieman erilaisia mielipiteitä pakolaispolitiikasta, vai mitä Antti Rinne?

Itä-Euroopan maissa arvostetaan eurooppalaista kulttuuria ja halutaan suojella sitä islamisaatiolta.

(lähde: WGP, kuva: aktuality.sk)

 

6 vastausta artikkeliin “Pääministeri: ¨Emme ota Slovakiaan yhtäkään muslimia¨”

 1. Ei se lakien puutteisiin Suomessa kaadu. Meillä vain on johtajina munattomia, selkärangattomia, moraalittomia, täysin omaa ja etupiirinsä etuja ajavia iljettäviä maanpettureita.

  Tykkää

  1. Voisi pärjätä pienellä eläkkeellä paremmin siellä kuin täällä Suomessa.
   Kateeksi käy näitä maita, jossa on jämäkät päättäjät ja jotka tuntevat oman historiansa. He eivät halua islamia enää koskaan, se on hyvin ymmärrettävää, sillä he ovat jo kokeneet sen. Onnittelut näille maille!

   Tykkää

 2. Kyllä puhuu suulla suuremmalla pääministeri jonka maa on saanut valtavat määrät rahaa ja tukea euroopasta. Nyt ko herra ilmoittaa ettei kanna mitään vastuuta yhteisen euroopan ongelmista. Rahahanat Slovakiaan pantava kiinni.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s