Lapsen seksuaaliseen ahdisteluun syyllistynyt vartijana työskentelevä somali: ¨Kulttuurierot syynä tekooni¨

Yhdyskuntapalveluun tuomittu mies sanoo: ¨En tehnyt mitään väärää. Tulen konservatiivisesta kulttuurista.¨

Torquay, UK. Vartijana työskentelevä mies ei näe teoissaan mitään väärää kulttuurisista eroista johtuen. 34-vuotias Ali Abdullahi yritti väkisin suudella 15-vuotiasta tyttöä asemalla, hyökkäsi junassa naisen kimppuun ja ahdisteli vielä kolmatta henkilöä.

Hän kertoi poliisille tulevansa ¨konservatiivisesta kulttuurista¨ eikä ymmärrä miesten ja naisten seksuaalisia rajoja eurooppalaisessa kulttuurissa. Somalimies on asunut Englannissa noin 5 vuotta.

Abdullahin puolustusasianajaja: ¨Rikoksen aikaan hän oli juuri saanut potkut yhden työpäivän jälkeen ja oli turhautunut. Hän yritti muodostaa yhteyttä naisten kanssa. Hän tulee konservatiivisesta somalialaisesta kulttuurista eikä ymmärrä miten toimia kohteliaasti kanssakäymisissä jotka voivat johtaa fyysiseen läheisyyteen henkilön kanssa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun ihmisiä tulee maahamme ja yhteiskuntaamme tuntien vapautta, mutta samaan aikaan he eivät ymmärrä rajoja joiden puitteissa toimia. Tämä voi johtaa väärinymmärryksiin.¨

Abdullahi määrättiin suorittamaan yhdyskuntapalvelua ja osallistumaan seksuaalisiin rikoksiin syyllistyneille tarkoitetulle kurssille.

Miehen toimiminen vartijana tuskin tulee lisäämään kansalaisten turvallisuudentunnetta! Klassinen pukki kaalimaan vartijana tapaus. Voi vain kuvitella hänen uhriensa pakokauhua hyökkäyksen johdosta. Onko yhdyskuntapalvelu sopiva rangaistus tästä? Toisaalta meilläkin esimerkiksi Tapanilan raiskauksesta tekijät selvisivät oikeastaan pelkällä nuhtelulla. Kuka ajattelee uhrien tunteita ja puolustaa heitä kun eurooppalaiset oikeusistuimet eivät näytä sitä tekevän?

(lähde: express, kuva: Geoff Sheppard)

7 vastausta artikkeliin “Lapsen seksuaaliseen ahdisteluun syyllistynyt vartijana työskentelevä somali: ¨Kulttuurierot syynä tekooni¨”

  1. Nämä apinat selittää kaikki rikokset kulttuurierona tai uskontoon kuuluvana asiana. Toi islam on täynnä selviä rikoksia. Käsittämätön uskonto!

    Tykkää

  2. Suomessa sama meininki hetken päästä, poliisi ym. rikastuttavat näillä saastoilla järjestelmän. On tämä hullua hommaa ja kysymys kuuluu kuka tai ketkä tätä hulluutta johtaa ja masinoi. Tähän ei tule loppua enne kuin euroopan vielä järjissään olevat nousevat kapinaan tätä mielelttömyyttä vastaan.

    Tykkää

  3. Olisi kannattanut olla rasisteja ja natseja heti kun ensimmäisiä mamuja tuli. Nyt ei enää millään mielipiteillä asiaa hoideta. Monikulttuuria melkein mahdoton purkaa. Siis tehtyjä virheitä. Sitä saa mitä tilaa ja kannattaa katsoa peiliin. Teinkö mitään silloin 90-luvulla kun maamme tuho alkoi. Mamutus ja Unioni.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s