Pakolaiset raiskanneet useita pikkupoikia niin rajusti että kirurgista hoitoa tarvitaan

Ainakin 7 poikaa on raiskattu Calaisin pakolaisleirillä.

14-16 vuotiaiden uhrien hoito vaatii kirurgisia toimenpiteitä. Aktivistit ovat huolissaan lasten turvallisuudesta leirissä. Vapaaehtoistyöntekijät ovat auttaneet uhreja saamaan lääkärin apua. Heidän mukaansa poliisit eivät välitä asiasta.

Pelastakaa Lapset järjestön tiedottaja sanoo, että kyseessä on koko Euroopan käsittävä ongelma. Lapset joutuvat monenlaisen riiston uhreiksi, myös seksuaalisen väkivallan. Usein nämä lapset päätyvät leireissä myös rikollisjengien käsiin. (Meillehän on kerrottu, että pakolaiset ovat hädänalaisia ja rauhaa rakastavia insinöörejä! lat.huom)

Pakolaisleirit kuten Calais, ovat erittäin vaarallisia paikkoja. Väkivalta, ryöstöt ja vähemmistöjen, kuten kristittyjen vainoaminen on yleistä.

Knife-in-the-jungl_2720074a

Puukkotappelu Calaisin leirissä

Shocking_mugging_o_2648748n

Pakolaiset mukiloivat toimittajaa. Yhdellä hyökkääjistä on myös veitsi

 

Europolin mukaan Euroopassa on kadonnut 10 000 yksin tullutta pakolaislasta. Calaisin leirillä heitä on noin 400. Raiskaukset ovat yleisiä pakolaiskeskuksissa joka puolella Eurooppaa.

8542d13164d37322a05e88b3e38bcbd0fbc53db3ebb057ffd27c802bcff6b511

Calaisin leirin lapsia

Kukaan ei ole suojassa näiden raiskaajien himolta. Poikien raiskaaminen on erityisen yleistä Afganistanista tulevien keskuudessa.

 

(pääkuva:dailybalenews, lähde:dailymail)Yläkuva ei liity tapaukseen.

 

3 vastausta artikkeliin “Pakolaiset raiskanneet useita pikkupoikia niin rajusti että kirurgista hoitoa tarvitaan”

  1. Eurooppalaiset eivät tunne eivätkä tiedä mitä traditiota esim. Afgaani piirit edustavat. Siellä on Mohamedin ajoista asti pikku poikia puettu tytöiksi ja vahojen äijien naitavaksi… ihan -saatanan- sairasta sakkia. Ja tätä perinnettä voidaan toteuttaa myös sitten muualle ”matkustettaessa” . Muslimi tekee kaikkea sitä mihin vistyneissä valtioissa oppinut ja sivistynyt ”sika” EI PYSTY!

    Tykkää

  2. Kaikki nämä apinat, mitkä on meidän päättäjien takia täällä rajojen sisäpuolella, olisi pitänyt karkottaa jo silloin kun ensimmäiset apinat tulivat rajan tänne puolelle. Ja tämähän on vain suomalaisten aluetta. Meiän päättäjät ovat ihan idiootteja kun laskevat kaikki mokkanahat tänne mikä on suomalaisten aluetta. Suomen päättäjät kaikki pitää potkia pois suomesta, ensin Sipilän sählääjä, sit tumpelo Tubbi ja kaikki muut perässä, täällä ei tarvita enään yhtään mokkanahka-apinaa, viekää ne sukellusveneeseen ja kaikille suomalaisille sukelluspuku happipulloineen. sen sukveneen voi sit pudottaa pohjaan, on niin saatanan surkeet idiootit päässy vahingossa jäämään. 😛

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s