Tyttö poltti itsensä pahoin tullakseen rumaksi ja säästyäkseen uusilta Islamilaisen valtion raiskauksilta

Islamilaisen valtion seksiorjana ollut tyttö valeli itsensä bensiinillä ja sytytti tuleen.

Tyttö oli Islamilaisen valtion vankina 10 kuukautta. Sinä aikana hänet myytiin kahdeksan kertaa, kunnes hän pääsi pakenemaan pakolaisleirille. Vapautumisen jälkeen hän kärsi hirvittävistä painajaisista, joissa Islamilaisen valtion raiskaajat vaanivat häntä. Hän oli aiemmin joutunut raiskauksen uhriksi satoja kertoja. Eräänä yönä hän heräsi ja valeli itsensä bensiinillä ja sytytti tuleen. Hän halusi tulla niin rumaksi, ettei kukaan enää raiskaisi häntä.

Tyttö on nyt Saksassa ja edelleen sairaalahoidossa. Lääkäri Jan Kizilhan kertoo, että tytöllä ei ollut nenää eikä korvia jäljellä. Tohtori Kizilhan lennätti tytön Saksaan välittömästi. Tyttö oli kärsinyt 80% palovammat ja oli valtavissa tuskissa. Lukuisien leikkausten jälkeen hän tarvii yhä yli 30 uutta leikkausta joilla korjataan luustoa ja ihoa.

Suuri osa Saksassa olevista noin tuhannesta entisestä Islamilaisen valtion orjasta on sijoitettu salaisiin kohteisiin ympäri maata, välttääkseen islamistitaistelijoiden kostoa. Terroristipakolaiset ovat vakava uhka näille ei-muslimitytöille. Saksan viranomaiset kertovat maassa oleva yli 8000 ääri-islamilaista henkilöä, monet heistä Islamilaisen valtion muslimitaistelijoita, joilla on tapana ottaa ei-muslimityttöjä seksiorjiksi tai esimerkiksi raiskata eurooppalaisia tyttöjä Euroopan kaduilla ja pusikoissa.

Islamilaisella valtiolla on edelleen tuhansia ei-muslimeita seksiorjina. Monet heistä alle 10-vuotiaita pikkutyttöjä.

ISIS-girl-child-marriage-hoax-655x330-1

Islamilaisen valtion orja

(lähde:dailystar)

4 vastausta artikkeliin “Tyttö poltti itsensä pahoin tullakseen rumaksi ja säästyäkseen uusilta Islamilaisen valtion raiskauksilta”

  1. Näin se on. TV2:n turvattomuusillassakin Päivi Nerg valehteli Suomen kansalle, että he tietävät mistä ”pakolaiset” tulevat ja keitä he ovat ja tietävät heidän taustansa. Poliisit sensijaan eivät tiedä keitä he ovat ja toimivat äärirajoilla. Kummallista! Suomen päättäjät ovat täysin ulalla, eivät ota kuuleviin korviinsa varoituksia esim. Ruotsista. Toivotonta typeryyttä ja välinpitämättömyyttä, suomalaisten kohtalo on näiden idioottien käsissä.

   Tykkää

 1. YLE:n annattajan paskaa jauhavat perselävet Nerg in johdolla, jotka syövät duunareiden pöydässä ja ovat kädet kyynärpäitä myöden toisten taskuilla pitäisi potkia noihin islamistisiin takapajuloihin ottamaan vähän tuntumaa elämään. Noita räähkiä tosin ulkonäkö suojelee, joten tuskin saisivat salaisia toiveitaan kuitenkaan täyttymään.

  Tykkää

 2. TÄSSÄ NÄHDÄÄN MITÄ ISLAM ON PIKKUTYTTÖJÄ RAISKATAAN ONKO MITÄÄN KAMALAMPAA JA SUOMEEN OTETAAN NÄITÄ SEKSIHULLUJA EIKÖ PÄÄTTÄJIEN PÄÄSSÄ TÄMMÖNEN TIETO VAIKUTA MITENKÄÄN VAI RAHAKO ON TÄRKEÄMPÄÄ KUN LASTEMME TURVALLISUUS NYT JA TULEVAISUUDESSA ISLAM PITÄÄ KIELTÄÄ SUOMESSA KUN SE ON IHMISYYTTÄ VASTAAN KULTTUURI SUOMEN LAKI EI SALLI LASTEN RAISKAUSTA EIKÄ MITÄÄN MUUTAKAAN ISLAMIN OPPEJA . TERVEISIN MALKKI RAIJA SUOMESSA PUH. 045-6141855

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s