Suomalaisturkkilainen mukana Ruotsin asesalakuljetuksessa

Kymmeniä käsikranaatteja, 5 rynnäkkökivääriä, lippaita ja ammuksia löydettiin kätkettynä Ruotsiin matkalla olevasta autosta. Tekijät: 32-vuotias serbimies, 25-vuotias ruotsalainen ja 17-vuotias jolla on sekä Suomen että Turkin kansalaisuus.

Tukholman syyttäjän mukaan rikos on vakava ja aseiden ilmeinen käyttötarkoitus on rikollinen. miehet jäivät kiinni Slovenian tullissa.

Vuosina 2014-2015 pelkästään Malmössä nähtiin kymmeniä kranaatti-iskuja. Automaattiaseet ovat olleet mukana lukuisissa katuammuskeluissa ja murhissa.

vap2

 

3 vastausta artikkeliin “Suomalaisturkkilainen mukana Ruotsin asesalakuljetuksessa”

  1. Vielkö joku epäilee, ettei Suomeenkin olisi tullut aseita? Vieleä nähdään iskuja ympäri Eurooppaa ja suurin syyllinen on EU avoimine rajoineen. Seuraavaksi suurimmat tyhmät löytyvät pohjoismaiden hallituksista.

    Tykkää

  2. Eipä olisi uskonut että suvaitsevaisuuspropaganda on ollut niin totaalisen tehokasta, että sen vaikutuksesta näyttää monien päättäjienkin järki vallan sumentuneen…! Ei haluta nähdä asioiden todellista laitaa, vaikka päivittäin tulee siitä kertovia asioita esille… Ai niin, mutta kun siinähän joutuisi samalla myöntämään oman erehtyväisyytensä…!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s