Shariapoliisin partiot lisääntyneet Euroopan kaduilla: Ahdistelevat naisia ja hakkaavat miehiä

Shariapartiot ovat tuttuja Englannista, Belgiasta, Ruotsista ja Saksasta. Myös Norjassa muslimit ovat perustaneet shariapartion, Allahin soturit. Shariapartioita kutsutaan islamilaisissa maissa myös moraalipoliisiksi.

He kulkevat kaduilla valvomassa naisten pukeutumista ja antavat ohjeita esimerkiksi miesten hiustyylien suhteen. Myös musiikin kuunteluun tai oluen juontiin puututaan Euroopassa. Naisten ei tulisi liikkua ulkosalla iltaisin.

Wienin Millenium ostoskeskus Itävallassa on myös saanut osansa ilmiöstä. Yleistä moraalia valvovat shariapoliisit ahdistelivat naista, hänen tytärtään ja heidän ystävättäriään heidän tullessa diskosta hieman ennen keskiyötä. Moraalipoliisit alkoivat huutamaan naisille. Naisen soitettua miehensä apuun shariapartio hakkasi hänet maahan. Myös paikalle osunut todistaja hakattiin sairaalakuntoon.

Sven Lau and company walk past a sex shop in Wuppertal.

 

Shariapartio Saksassa

 

Tulevatko shariapartiot olemaan pysyvä osa Eurooppalaista katukuvaa? Pukeutumisvinkkejä ja ulkonaliikkumisaikoja naisille, nyrkkiä ja potkuja miehille? Jostakin syystä Euroopan päättäjät pitävät välttämättömänä tuoda Eurooppaan näitä puoliapinoita.

(lähde:krone.at)

 

4 vastausta artikkeliin “Shariapoliisin partiot lisääntyneet Euroopan kaduilla: Ahdistelevat naisia ja hakkaavat miehiä”

 1. ONKO KAIKISSA MAISSA NIIN HEIKKO VIRKAVALTA ,ETTEI TÄTÄ HULLUUTTA SAADA LOPPUMAAN. PUHUMALLA SE EI LOPU. TARVITAAN KOVIA OTTEITA, SAADA RIKOLLISET KURIIN JA TAI POIS MAASTA. ISLAMISSA EI OLE MITÄÄN JÄRJELLISTÄ HYVÄÄ.ON VAIN PAHUUTTA.

  Tykkää

  1. Niin on, pitää paikkansa, islamin
   uskonto on pelkkää pahuutta, tutustukaa hyvät ihmiset tähän pakanalliseen uskoon, muslimit ei alistu, he ovat ainoat oikeat eivätkä hyväksy muita uskontoa eikä maassa maan tavalla, on pelkkää utopiaa 👿

   Tykkää

  2. kyllä kaikissa länsimaissa on varsin vahva virkavaltakoneisto. ne ovatkin varsin tehokkaasti ahdistelemassa SOO ja muita vastaavia väärällä asialla olevia katupartioita. mutta näihin sharia partioihin ei voi puuttua koska rasismi.

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s