Pakolaisille jaetaan satoja miljoonia käteisenä kirjekuorissa

Satoja miljoonia euroja veronmaksajien rahaa annetaan valepakolaisille Kreikassa. Rahat laitetaan käteisenä kirjekuoriin, jotta pakolaisten kunniaa ei loukattaisi ja ettei heidän tarvitse odottaa apua avustusjärjestöjen jonoissa. Rahoilla valepakolaiset voivat ostaa mitä haluavat.

Käteinen koostuu sadoista miljoonista EU:n veronmaksajien rahoja. On erittäin todennäköistä, että osa tästä rahasta päätyy nyt ihmissalakuljettajien ja terroristien käyttöön.

Christos Stylianides, EU:n humanitaarisen avun komissaari sanoo, että pakolaisilla tulisi olla mahdollisuus ostaa mitä he itse haluavat. Tämä on kuitenkin täydellisessä ristiriidassa Euroopan komission ohjeistuksesta, joka varoittaa käteisen käytöstä avustuksissa korruptio- ja turvallisuusriskien vuoksi.

Päätös käteisen jakamisesta tuli pakolaisten ilmaistua tyytymättömyyttään Kreikan oloihin. He rakensivat myös muurinmurtajan, jolla yrittivät jyrätä Makedonian raja-aidat nurin.

Päätös seuraa myös liittokansleri Merkelin lausuntoa: ¨Ajat ovat muuttuneet ja Saksan hallitus ei voi auttaa Kreikkaa pakolaisasiassa.¨

Näyttää siltä, että kuka tahansa voi mennä lomailemaan Kreikkaan ja hakea välillä käteistä kirjekuoressa kartuttamaan matkakassaa.

(lähde:breitbart)

 

6 vastausta artikkeliin “Pakolaisille jaetaan satoja miljoonia käteisenä kirjekuorissa”

 1. Pakolaisilla ei ole pankkitiliä, siksi käteinen. Valepakolaisuuden määrittely ei ole kenenkään oma mututuntuma, vaan lakiin ja kansainvälisiin sopimuksiin perustuva.

  Tykkää

  1. Eli siis… Sodasta tai sisällissodasta ei voi tulla pakolaiseksi. Nyt onkin keksitty näille maahantunkeutujille uusi nimi, ”turvapaikanhakijat”, jotka vievät todellisuudesta turvallisuuden suomalaisilta.

   Tykkää

   1. Markku, olen samaa mieltä. Meidän turvallisuutemme on viety, sen lisäksi meidän pitää elättää heitä ja sulkea silmämme ja korvamme heidän röyhkeydeltään. Meitä on petetty raskaasti. Piti tulla ihmisiä, jotka pakenevat Syyrian sotaa, sen sijaan saimme Irakin sotilaskarkurit, rikolliset ja isis-taistelijat ja ylimieliset somalit ja vielä Naziman serkut, jotka ovat kaikkein sivistymättömin, raain ja perverssein porukka.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s