Kreikkaa ei saa jättää yksin taistelemaan uhkaajaa vastaan joka piinasi sitä yli 400 vuotta

 

Muslimijoukkiot ovat jälleen kerran Kreikan rannoilla. Viime vuonna Kreikan kautta Eurooppaan tuli lähes miljoona henkilöä Lähi-idästä ja muualta islamilaisesta maailmasta, kutsumattomina, laittomasti.

Tänä vuonna tahti näyttää kiristyvän. Helmikuun loppuun mennessä maahan on saapunut jo enemmän laittomia maahanpyrkijöitä kuin 2015 ensimmäisellä puoliskolla. Kreikan resurssit ovat äärirajoilla. Tänä vuonna erilaiseksi tilanteen tekee se, että nyt monet maahanpyrkijät jäävät Kreikkaan, sen naapureiden (ymmärrettävästi) sulkiessa rajojaan. Kreikkaa ei kuitenkaan saisi jättää yksin. Kreikan rajavalvonta pitää ottaa yhteiseksi eurooppalaiseksi tavoitteeksi ja tehtäväksi.

Tänä vuonna Kreikan kaduilla tulee vaeltamaan satojatuhansia, tai jopa miljoonia muukalaisia, joilla ei ole mitään oikeutta olla Kreikassa. Vakavat konfliktit kantaväestön kanssa ovat enemmän kuin todennäköisiä. Kreikalle pitää antaa oikeus ja mahdollisuus kuljettaa kaikki laittomat maahanpyrkijät pois omalta ja Euroopan maaperältä, jopa väkivalloin. Kreikan rajojen valvonta ja puolustaminen on yhteinen Eurooppalainen velvollisuus, joka palvelee kaikkien etua. Pakolaiskriisillä on monta ulottuvuutta. On ymmärrettävä, että Turkki käyttää pakolaisia ja heidän mukanaan tuomaa kaaosta aseena Eurooppaa ja Kreikkaa vastaan. Presidentti Erdoganin islamisaatiopolitiikasta ja pakolaispelistä huokuu neo-ottomaaninen ekspansionismi.

maxresdefault

Troijan hevonen. Jokainen tuntee tämän tarinan

 

Kreikka riutui ja kärsi islamilaisen vallan alla yli 400 vuotta. Maa ja sen kansa lähes tuhoutuivat. Kreikan talous, kulttuuri, maanviljely, normaali yhteiskunnallinen ja sosiaalinen elämä näivettyivät täysin. Tämä turkokratian aikakausi selittää myös Kreikan nykyiset talousvaikeudet. Silloin kun muu Eurooppa jo teollistui kovaa vauhtia, Kreikka oli edelleen muslimien hirmuvallan alla, vielä niinkin hiljattain kuin 1820-luvulla. Ottomaanit olivat kuin syöpä Kreikan kyljessä. Lasten kerääminen, eli ¨paidomazoma¨ oli yksi julmimmista vääryyksistä: Joka viides kreikkalaispoika otettiin pakolla ottomaanien armeijaan ja tytöt lähetettiin Turkkiin ja muualle Lähi-itään seksiorjiksi. 

Eugène_Delacroix_-_Le_Massacre_de_Scio

Eugene Delacroix: Khioksen verilöyly 1822. Turkkilaiset tappoivat 20 000 Khioksen saarelaista ja kuljettivat loput 70 000 orjuuteen. Euroopan unionissa ei ymmärretä, että Kreikka ei ole vieläkään toipunut islamilaisen tyrannian vuosisadoista. Kreikka joutui islamin ikeen alle ¨vasta¨ silloin, kun esimerkiksi Espanja oli jo vapautumassa siitä.

Kreikan itsenäisyysjulistus vuodelta 1822 kertoo kaiken tarpeellisen siitä, millaista eurooppalaisten elämä on ollut niissä osissa Eurooppaa, missä muslimit ovat olleet vallanpitäjiä. Se myös todentaa irvokkaina ne valheet mitä nykyään saamme kuulla islamista omilta ja muiden Länsimaiden päättäjiltä. Nämä samat valheet on juurrutettu myös koulujärjestelmäämme ja yliopisto-opetukseen. Historian opetus on karkeasti orientalismin värittämää, islamia romantisoivaa ja totuus islamin historiasta niin Euroopassa kuin muuallakin on pahoin vesitetty jo kauan aikaa sitten.

Kreikan  itsenäisyysjulistus ja samalla¨tilannekatsaus¨ parin sadan vuoden takaa puhuu toisenlaista kieltä. Se kertoo totuuden elämästä ei-muslimina islamilaisessa Euroopassa.

Kreikan itsenäisyysjulistus 1822

Me viisaiden ja ylevien Hellaan (Kreikan nimi kreikaksi) ihmisten jälkeläiset, me jotka olemme Euroopan valistuneiden ja sivistyneiden kansojen aikalaisia ja katsoessamme niitä etuja joita he nauttivat läpäisemättömien lakiensa suojaamina, emme enää voi pitää mahdollisena ilman pelkuruuden tunnetta ja itsehalveksuntaa kärsiä ottomaanien julman ikeen alla, joka on ollut taakkanamme yli neljä vuosisataa. Pakkovalta joka ei kuuntele järjen ääntä, eikä tunne muuta lakia kuin oman tahtonsa, joka määrää ja käskee itsevaltaisesti oikkujensa mukaan.

Tämän pitkään jatkuneen orjuuden jälkeen, olemme päättäneet hakea oikeutusta ja nousta aseisiin itsemme ja maamme puolesta sitä hirvittävää tyranniaa vastaan, joka on koko olemukseltaan epäoikeudenmukainen, ennennäkemätön hirmuvalta, jota ei voi mihinkään toiseen verrata.

Syynä sotaan jota käymme turkkilaisia vastaan ei ole eri ryhmien välinen eripura tai kapina. Sen tarkoitus ei ole minkään yksittäisen Kreikan kansanryhmän etu. Se on kansallinen sota, pyhä sota, jonka tarkoitus on saada takaisin oikeus yksilön vapauteen, omaisuuteen ja kunniaan, oikeudet joista Euroopan sivistyneet ihmiset, meidän naapurimme, saavat nauttia tänään, oikeudet jotka julma ja ennenkuulumaton ottomaanien tyrannia on meiltä riistänyt ja joiden pelkän muistonkin se yrittää tukahduttaa sydämistämme.

Olemmeko me vähemmän järkeviä kuin muut ihmiset, että meidät edelleenkin pidetään ilman näitä oikeuksia? Olemmeko luonnostaan niin huonoja ja viheliäisiä, että voidaan katsoa ettemme ansaitse niitä ja olemme tuomitut ikuiseen orjuuteen ja olemaan alistettuina järjettömiin oikkuihin, kuin kantojuhdat tai automatonit (ihmisrobotit) julman tyrannian taholta, joka tuli rajoillemme kuin pahamaineinen maantierosvo kaukaisilta mailta.

Luonto on kaivertanut nämä oikeudet kaikkien ihmisten sydämiin. Lait harmoniassa luonnon kanssa ovat ne täysin pyhittäneet ja kolme tai neljä vuosisataa, ei edes tuhat tai miljoona vuosisataa voi niitä tuhota. Voimakeinot ja väkivalta ovat voineet halvaannuttaa ne ajanjaksoksi, mutta voimakeinot voivat jälleen kerran ne myös elvyttää siihen elinvoimaan missä ne elivät vuosisatoja. Mahdollisuuden tullen, olemme aina puolustaneet näitä oikeuksia Hellaassa myös asein.

Rakentaen luonnollisten oikeuksiemme perustalle ja haluumme samankaltaistua Euroopan muiden kristittyjen, veljiemme kanssa, olemme aloittaneet sodan turkkilaisia vastaan, yhdistämällä erillään olleet voimamme yhdeksi aseelliseksi joukoksi, vakaasti päättäen saavuttaa tavoitteemme ja hallita itseämme viisailla laeilla, tai tulla kokonaan hävitetyksi, uskoen ettemme Hellaan loistavien kansojen jälkeläisinä voi enää elää orjuudessa, joka sopii paremmin järjettömille eläimille kuin ajatteleville ihmisille…

Epidaurus, Tammikuu 1822

 

Greek_Revolution_flag.svg

Kreikan vapaustaistelijoiden lippu 1800-luvulta

Eurooppalaisen kulttuurin juuret ovat Kreikassa ja me olemme monella tapaa kreikkalaisen sivilisaation tuotoksia. Tätä ei pidä koskaan unohtaa. Siksi Kreikkaa pitää auttaa nyt kun sen turvallisuus on uhattuna saman kulttuurin taholta, joka sitä piinasi yli 400 vuotta. Auttamalla Kreikkaa, Eurooppa auttaa ja suojelee myös itseään, monella tapaa.

¨Joka ei tunne historiaa, on tuomittu toistamaan sitä.¨

Ei ole olemassa sellaista taitekohtaa historiassa, jolloin islam olisi muuttunut myötämieliseksi Eurooppaa kohtaan, päinvastoin: Islamilaisen maailman aggressio Eurooppaa kohtaan lisääntyy koko ajan.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pallas Athene, viisauden, rohkeuden ja oikeudenmukaisuuden jumalatar katsoo Platonin, länsimaisen filosofian ja tieteen isän olkapään ylitse

Yksi ajatus artikkelista “Kreikkaa ei saa jättää yksin taistelemaan uhkaajaa vastaan joka piinasi sitä yli 400 vuotta”

  1. Miksi kommunistien johtama Kreikka on ottanut maansa täyteen maahantunkeutujia? Miä ihmeen vaikeus olisi estää näiden tulo maahan? Nyt näille roistoille pitäisi siis maksaa lisätukea siitä, että se jemmaa pakolaisia eikä saa lykättyä niitä Saksan ja Suomen elätettäväksi!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s