15-vuotias muslimityttö puukotti poliisia rautatieasemalla Saksassa

Hannover, Saksa. Nuori tyttö käveli Hannoverin rautatieasemalle ja puukotti ensimmäistä näkemäänsä poliisia, joka lähes menehtyi hyökkäyksen seurauksena kaulaansa saamastaan keittiöveitsen iskusta.

Tekijä on marokkolainen ja sanoo olevansa Islamilaisen valtion kannattaja. Muslimihuiviin pukeutunut tyttö voidaan nähdä valvontavideolla tuijottamassa aseman virkailijoita.

Poliisi lähestyi tyttöä ja kysyi hänen henkilöpapereitaan. Tyttö ojensi paperit, mutta poliisin kääntyessä tutkimaan niitä, tyttö iski häntä veitsellä. Poliisilla ei ollut mahdollisuutta puolustautua salamannopealta hyökkäykseltä.

Muut paikalle rynnänneet poliisit pidättivät tytön. Uhri on joutunut hätäleikkaukseen saatuaan keittiöveitsestä vaaralliset haavat kaulaansa. ¨On ihme että hän selvisi hengissä¨ toinen paikalla ollut poliisi kertoo.

Tyttö tukee Islamilaisen valtion terrorismia ja halusi matkustaa Syyriaan. Kun tämä ei ollut mahdollista, tyttö iski Euroopassa. Tyttö on viettänyt aikaa Turkin ja Syyrian raja-alueella, mutta oli juuri tullut äitinsä luokse Saksaan.

Poliisin tiedottaja kertoo kuinka tyttö ei ollut lainkaan kiinnostunut uhrin tilasta, mutta oli pidätyksen jälkeen huolissaan onko hänen huivinsa tarpeeksi peittävä. Poliisin mukaan tytöllä on Saksan passi ja hän on poliisin vanha tuttu useista varkauksista ja päällekarkauksista.

Tällaiset palestiinalaistyyliset hyökkäykset ovat kasvava uhka myös Euroopassa. Israelissa ne ovat lähes päivittäisiä. Rautatieasemat ympäri Eurooppaa ovat muuttuneet väkivallan, ryöstöjen ja mukilointien näyttämöiksi. Myös lasten aivopesu Eurooppaa ja eurooppalaisia vastustaviksi on varsin yleistä muslimikodeissa, moskeijoissa ja islamilaisissa esikouluissa.

(Lähde: breitbart, kuva: youtube/Bild)

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “15-vuotias muslimityttö puukotti poliisia rautatieasemalla Saksassa”

 1. Suomessa poliisit jatkossa palkataan maahanmuuttajista. Saamme shariapartioita kadulle valtion toimesta. Saa nähdä, milloin kantasuomalaisia ruvetaan tappamaan kaduille.

  Tykkää

 2. Vast’ikään luin Gearoid O’Colmainin artikkelin (ks. linkki), jossa kerrotaan, miten Israel tukee eurooppalaista äärioikeistoa. On yleisesti tunnettua, että Israelin agendaan kuuluu lähialueiden depopulaatio, joka mahdollistaa Suur-Israelin rakentamisen ja tämän takia Israel on ollut avustamassa ”pakolaisten” organisoitua massamuuttoa Eurooppaan. Näiden kahden tuottamasta sopasta saadaan eurooppalaiset yhteiskunnat tuhon partaalle.

  Silti minulle oli yllätys, että Riippumatonmedia-kaltaisten medioiden Israel-propaganda on näin törkyistä ja yliampuvaa. Kyllä, yhdyn ihmettelyyn tytön teosta. Ei, tämä ei mitenkään oikeuta ”israelilaistyylistä” siviilien massatuhoa Gazan alueella.

  Enpä olisi uskonut törmääväni sionistiseen propagandaan suomalaisessa mamu-kriittisessä julkaisussa! Mitä jos pojat jättäisitte tällaisen propagandan Israelin palkkaamille propaganda-ammattilaisille. Teidän kaltaisenne harrastelijat ette kuitenkaan saa hyvää jälkeä aikaan!

  http://dissidentvoice.org/2016/01/the-return-of-the-german-question/

  Tykkää

  1. Kuvailemasi suurempi Israel olisi tietenkin mahtava asia. Lähi-Idän ainoan länsimaisia arvoja edustavan sivistysvaltion soisi olevan suurempi. Pieni Israel on raakalaismaisten barbaarien ympäröimänä kristinuskon ja juutalaisuuden viimeisenä linnakkeena alueella. Valitettavasti asiat menevät kuitenkin juuri päinvastoin, kuin mitä sanot. Israel on vetäytynyt Libanonista, antanut Siinain Egyptille, vetäytynyt Gazasta ja Länsirannalta jne. Eli teoriasi on täysin väärä. Ymmärrän, että monet kaltaisesi Palestiinan kannattajat ajavat tätä propagandaa ja mielestäni sinulla on oikeus olla mitä mieltä tahdot. Toisaalta moni kaltaisesi ei lainkaan ymmärrä, että esimerkiksi palestiinalaiset itse eivät edes halua omaa valtiota. Kyse on vain ikuisesta pyrkimyksestä saattaa Israelin alueet islamilaisen kalifaatin alaisuuteen ja teurastaa kaikki juutalaiset niin Israelissa kuin muualla maailmassa, kuten Hamasin peruskirja sanoo. Sen jälkeen on tietenkin kaikkien muiden ei-muslimien vuoro. Tämä on hyvin selvää . Noin 60% ns. palestiinalaisista kannattaa terrorismia rauhanneuvottelujen sijaan. Sinun on hyvä pitää mielessäsi, että myös ISIS-taistelijoista valtava osa on palestiinalaisia. Viime aikoina palestiinalaiset ovat uhanneet aloittaa uuden lentokonekaappausten aallon. Tämä terrorismin muoto on kaikille tuttua palestiinalaisten tekemänä vuosikymmenten ajalta. Islamilainen terrorismi on samanlaista ja saman ideologian ajamaa kaikkialla, niin Euroopan kaduilla kuin arabien miehittämillä Israelin vuosituhantisilla mailla. Missä tahansa sodassa raakalaisten ja sivistyneen ihmisen välillä, tue sivistynyttä ihmistä!

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s