Muslimilasten länsimaistumista estetään pakottamalla heidät naimisiin jo 11-vuotiaina SKYPEN kautta!

Imaamit Englannissa ja muualla suorittavat vihkimisiä Skypen välityksellä kiertääkseen Euroopan lakeja koskien lapsiavioliittoja. Jopa 11-vuotiaita lännessä asuvia pikkutyttöjä naitetaan muualla asuville vanhemmille miehille. Siten kaikki on valmiina avioliiton täytäntöönpanoon ja tytön pedofiiliseen raiskaamiseen ensimmäisen tilaisuuden tullen.

Osa tällaista järjestettyä avioliittoa on myös viisumin järjestäminen ¨aviomiehelle.¨ Syy näiden avioliittojen takana on pyrkimys estää lasten länsimaistumista ja integroitumista länsimaiseen yhteiskuntaan. Tyttö vierailee miehen kotimaassa ja hänet yritetään saattaa raskaaksi, jolloin viisumin saanti miehelle helpottuu.

On turha odottaa muslimien integroitumista kun samaan aikaan sallitaan islamilaisen rinnakkaisyhteiskunnan toiminta Euroopassa. Miksi Suomessakin pieniä koulutyttöjä seksualisoidaan ja puetaan islamilaisiin huntuihin? Myös pohjoismaissa on monia lapsiavioliittojen uhreja. Juuri hunnuttaminen on yksi niistä seikoista, joilla lasten länsimaistuminen estetään. Nämä lapset pidetään väkisin normaalin yhteiskunnan ulkopuolella kunnes heidät naitetaan järjestetyissä avioliitoissa vanhemmille miehille joita he eivät ole koskaan tavanneet, tai heidän ensimmäisille serkuilleen, sukurutsaisiin liittoihin, joiden terveysvaikutuksilla on valtava negatiivinen vaikutus.

(Lähde: newindiaexpress)

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s