Itävalta: Yhteiskunnan rahoittamilla muslimien esikouluilla yhteyksiä ääri-islamisteihin

Muslimiveljeskunta ja turkkilainen islamistijärjestö Mili Gorus on yhdistetty Wienin islamilaisiin päiväkoteihin.

Muslimilasten radikalisointi näyttää alkavan jo esikouluasteella. Ahdasmielinen islamilainen kasvatus varmistaa integroitumisen epäonnistumisen länsimaiseen yhteiskuntaan. Wienin yksityisiä islamilaisia lastentarhoja pyörittävät Muslimiveljeskunnan kaltaiset terroristijärjestöt.

Itävallan integraatioministeri Sebastian Kurz haluaa tiukentaa islamilaisten päiväkotien toimintaan liittyviä sääntöjä, ehkäistäkseen radikalisoitumista ja ¨rinnakkaisen yhteiskunnan muodostumista.¨

Wienin yliopiston islamilaisten opintojen professori Ednan Aslan kertoo selvityksessään, että monissa kaupungin islamilaisessa esikoulussa saarnataan uskonnollisperustaista eristäytymistä ja lasten itsepäätäntävalta viedään pelottelun avulla. ¨Salafistit ja islamistit ovat johtavia ryhmiä Wienin lastentarhoissa. Monissa julkaisuissa Muslimiveljeskunta ja Milli Gorus torjuvat  länsimaisen elämänkatsomuksen alempiarvoisena.¨

Aslanin mukaan ei ole hyväksyttävää, että Muslimiveljeskunnan edustaja pitää lastentarhaa Wienissä ja tukee avoimesti sotaa Syyriassa ja kertoo kuinka haluaa levittää islamia Eurooppaan.

38

Syö puurosi vikisemättä! Onko puuroon sekoitettu islamilaisen radikalismin ja väkivallan siemeniä? Lapsia aivopestään ja pelotellaan Wienin esikouluissa länsimaisen kulttuurin vaaroista. 

Monet Wienin yksityisistä islamilaisista esikouluista saavat rahoitusta kaupungilta, yhteensä noin 30 miljoonaa euroa. Aslan kertoo, että suurin osa näistä tahoista kieltäytyi osallistumasta hänen tekemäänsä valtion rahoittamaan tutkimukseen, jotkut sulivat nettisivujaan ja hankaloittivat tiedon saamista muilla tavoilla. Wienissä on noin 150 islamilaista lastentarhaa. 71 suostui osallistumaan tutkimukseen. Sanomalehti Krone kertoo, että islamilaisen lastentarhan avaaminen on yhtä helppoa kuin kebabravintolan avaaminen.

Oikeistolainen ja maahanmuuttokriittinen FPÖ, eli Vapauspuolue, johtaa tällä hetkellä mielipidemittauksia. Wienin varapormestari, FPÖ-puolueen Johann Gudenus sanoo, että hän haluaa pitää erillisen parlamentin istunnon, jossa käsitellään islamilaisia lastentarhoja ja esitetään epäluottamuslause opetuslautakunnan puheenjohtajaa,  Sonja Wehselyä vastaan.(Sosiaalidemokraatti)

Gudenus sanoo, että kaikki Wienin lastentarhat tulisi olla kaupungin pitämiä, eikä yksittäisten henkilöiden tai järjestöjen. FPÖ vaatii selvitystä onko lastentarhoille suunnattua rahaa päätynyt terroristijärjestöjen käyttöön.

(Lähde: thelocal.at)

 

Yksi ajatus artikkelista “Itävalta: Yhteiskunnan rahoittamilla muslimien esikouluilla yhteyksiä ääri-islamisteihin”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s