¨Allahu akbar¨: Musliminainen leikkasi 4-vuotiaan tytön pään irti

Videolla nainen huutaa muslimien sotahuutoa ja esittelee irti leikattua päätä.

Nainen tappoi pikkutytön Moskovassa, Venäjällä.¨Olen terroristi. Allahu akbar!¨ islamin sotahuuto kaikui.  Naisen käytös oli kiinnittänyt ihmisten huomiota hänen huutaessa: Allahu akbar. Tämän jälkeen hän veti kassista lapsen pään.

5 vastausta artikkeliin “¨Allahu akbar¨: Musliminainen leikkasi 4-vuotiaan tytön pään irti”

  1. Nämä. ……….. tekevät tälläisiä asioita koko ajan ja joka paikassa. Ettei pienten lasten anneta elää rauhassa. On tämä kova paikka. En haluais ajatella näin mutta kun ole väsähtänyt tälläiseen et yksi ihmisjoukko annetaan rauhassa harjoittaa heidän sairaita saatanallisia hommia. Tällä porukalle ei ole näköjään kun yksi reseptti. Samalla viisin kuin Hitleri teki juutalaisille, romaneille jne. Nyt näille sama lääke. 3 sukupolvea. Sen verran antaa heille valinnan varaa et saavat jokainen yksilö vastaa et minkä asian kannalla ovat? Ja et pohjoismaat ainakin ottaisivat takaisin sen et nämä maat ovat kristittyjä maita. Ei ole pakko uskoo mihinkään mut ei myös harrasteta mitään muutakaan yleisesti mm moské jne. Niin takaa et kun alkaa joka maasta puhdistus roskista 3 sukupolvea niin loppuu Allah akbar hommat.

    Tykkää

    1. Mistä löytyy tänä päivänä tällaiset urhot,jotka pystyisivät kuvaamaasi hommaan!Maailman johtava politiikka tukee maailmanlaajuista islaminvaasiota,eikä se ole pieni tukija,vai mitä!

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s