Imaamin murhatutkinnassa uusi yllättävä käänne

Juttu on saanut paljon huomiota ja mediassa siitä on yritetty saada aikaiseksi rasistinen viharikos muslimeita vastaan. Aiemmin pidätettiin 31-vuotias mies, mutta hänet on nyt vapautettu kaikista epäilyistä.

Poliisi onkin nyt tehnyt uuden pidätyksen. 21-vuotiasta Mohammed Hussain Syeedya syytetään murhasta. Myös toinen, 17-vuotias nuorukainen on pidätetty.

Imaami Jalal Uddin löytyi murhattuna leikkikentältä paikallisen moskeijan läheltä Englannin Rochdalesta. (Rochdale on ehkä parhaiten tunnettu muslimien raiskausjengeistä jotka raiskaavat eurooppalaisia pikkutyttöjä.lat.huom.) Hän oli ollut moskeijassa osallistumassa rukouksiin. Imaami kuoli päähän kohdistuneisiin iskuihin. Onko kyseessä esimerkiksi erimielisyydet islamin tulkinnasta tai liittyykö asiaan henkilökohtaisia kitkoja, on vielä hämärän peitossa. Voiko tapaus olla yhteydessä muslimien tekemiin järjestelmällisiin pikkutyttöjen joukkoraiskauksiin Rochdalessa? Kukaan ei osaa vielä vastata tähän.

 

2 vastausta artikkeliin “Imaamin murhatutkinnassa uusi yllättävä käänne”

  1. Rasistinen viharikos?!
    Mikä se on? Onko rasismia se että inhoaa pedofiilejä/raiskaajia??
    Hyvä vaan on yksi raiskaaja vähemmän!
    Alan suunnitella omaa uskontoa jossa rikokset(ei raiskaukset murhat väkivalta) on sallittu! Ei minua voi tuomita kun se vittu on mun uskonto! SORI SIITTÄ!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s