Miestä odottaa elinkautinen hänen ¨saastutettuaan¨ moskeijan pekonilla Floridassa

35-vuotias Michael Wolfe on syytettynä viharikoksesta.

Michael on syytettynä murrosta Islamic Society of Central Floridan Masjid Al-Munin moskeijaan Titusvillessa. Poliisin mukaan Uudenvuoden iltana hän hajoitti ikkunoita ja irtaimistoa macheteveitsellä ja levitteli raakaa pekonia lattialle.

Syyttäjän virasto kutsuu tekoa nyt viharikokseksi tutkintansa jälkeen. Aseistettu murto lisättynä viharikos nimikkeellä voi maksimissaan tuoda elinkautisen vankeustuomion.

Michael on tällä hetkellä pidätettynä ilman mahdollisuutta takuiden maksamiseen.

Presidentti Obaman islamin rakkaus ja sen mukanaan tuoma politiikka saattaa tuoda Michaelille kovan rangaistuksen ¨esimerkkinä¨ ja varoituksena muille islamofobian seurauksista.

Holtiton maahanmuuttopolitiikka ja Länsimaiden islamisaatio tuovat mukanaan yllättäviäkin vastareaktioita. No, pojat on poikia. Toivotaan Michaelille kaikkea hyvää murrosta huolimatta!

(lähde: uk.complex.com, kuva: Breward County Sheriff’s office)

3 vastausta artikkeliin “Miestä odottaa elinkautinen hänen ¨saastutettuaan¨ moskeijan pekonilla Floridassa”

  1. Hyvä Michael! Jos jätät sianlihaa syömättä jenkkilässä, niin mihin helkattiin se pitäisi sitten tunkea ilman, että joku ählämi ei loukkantuisi tai sitä pidettäisi viharikoksena. Michael varmasti luuli auttavansa näitä ”vähäosaisia” pienellä ruoka-avustuksella. Ja Michael ajatteli myös järjestää viihtyisän ilmastoinnin muuten niin tunkkaiseen ja kuumaan moskeijaan. Mitä, jos ählämit heittäisi halal lihaa kirkon eteiseen, niin olisiko sekin viharikos vai ruoka-avustus? Entä ikkunoiden rikkominen? Varmasti vain pieni vahingonteko tai sitten ne raukat ei tienneet kuinka niitä avataan ja varmasti tekivät sen vain raikastaakseen kirkon sisäilmaa.

    Tykkää

  2. ROHKEA TEKO MIEHELTÄ,TOSIN VÄHÄN PAHA. EI KUITENKAAN PALJON JOS VERTAA ISLAMISTI MURHAAJIIN. AMERIKKA TARVITSEE EI ISLAMILAISEN PRESITENTIN. OBAMA ON SAANUT JO AMERIKAN SEKAISIN. TRUMP PUHUU ASIAA ISLAMISTA.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s