Mies sanoi ettei usko Allahiin: 2000 raipaniskua ja 10 vuotta linnaa

Saudi Arabia on meidän Länsimaiden tärkeä liittolainen. Suomalaisista poliitikoista Tarja Halonen on aina ollut suuri Saudi Arabian ystävä.

Saudi Arabia on jälleen kerran näyttänyt barbaarisen oikeusjärjestelmänsä raakalaismaiset kynnet. 28-vuotias nimeltä mainitsematon mies tuomittiin hänen Twitterkirjoituksiensa perusteella kärsimään epäinhimillisen, mihinkään sivistysvaltioon kuulumattoman rangaistuksen: 2000 raipaniskua ja 10 vuotta vankeutta. On erittäin epätodennäköistä, että hän selviäisi edes hengissä raipaniskuista.

Uskonnollisen poliisin mukaan mies kielsi Allahin olemassaolon, pilkkasi koraanin opetuksia ja syytti ns. profeetta Muhammedia valehtelusta ja että hänen opetuksensa lietsovat vihaa ja sotia. (Eli mies oli siis täysin oikeassa! lat.huom.)

Saudi Arabian ohella esimerkiksi Egypti ja Iran käsittelevät ateismin terrorismijuttuihin tarkoitetuissa tuomioistuimissa. ¨Jos olet ateisti, olet terroristi.¨

Jätettiinkö miehen nimi kertomatta, jotta olisi vaikeampi kampanjoida hänen armahtamisensa puolesta? Saudi Arabia pitäisi välittömästi eristää kansainvälisestä yhteisöstä. Kaikki Saudi Arabian varat tulisi jäädyttää kunnes nämä barbaarisuudet loppuvat. Valitettavasti totuus on toinen. Poliitikot Länsimaissa pitävät maata liittolaisena jota ei saa kritisoida. Tämä on pöyristyttävää. Se kertoo myös toisen viestin: Myös Länsimaiden valtaeliitti ansaitsee tulla syrjäytetyksi. Näin varmasti tulee tapahtumaankin, sitä mukaan kun vaaleja järjestetään eri puolilla läntistä maailmaa.

flogging-saudi-arabia-morocco-moroccan-woman

Saudi Arabiassa ruoskittu nainen

 

6 vastausta artikkeliin “Mies sanoi ettei usko Allahiin: 2000 raipaniskua ja 10 vuotta linnaa”

 1. Tämän ”artikkelin” laatijalle: kiihotutko tällaisestapaskanjauhamisesta, vai mikä lienee kieroutunut motiivisi tällaisen visvan valuttamiselle?

  Tykkää

 2. Ilmeisesti muslimien aivopesu ei ole täysin onnistunut, kun ilmestyy epäileviä Tuomaita heidänkin joukostaan. Muslimien väkivalta ja viha on jotain käsittämätöntä, sekä omiaan, että meitä ”vääräuskoisia” kohtaan.

  Tykkää

 3. Saudi-arabia ja muut ”länsimyönteiset” valtiot tulevat tuhotumaan sen jälkeen kun öljylle kesitään järkevä vaihtoehto ja se päivä ei ole kaukana. Sen jälkeen koko lähi-idän voisi pommittaa kivikauteen ja tuhannen päreiksi jollain superpommeilla.

  Tykkää

 4. MIES KERTOI TOTUUDEN KUNNIA HÄNELLE SIINTÄ. KOKO ISLAM ON MIELIPUOLEN KEKSINTÖÄ. VARSINKIN, KUN MOHAMED LENSI HEVOSELLA. ISLAMISSA EI OLE MITÄÄN HYVÄÄ. MITÄÄN SOITTOA TAI LAULUA EI HYVÄKSY. ON VAIN SE SAATANAN JOIKU MITÄ ULISEVAT TORNEISTAAN. ALLAHIA EI OLE.HEIDÄN JUMALANSA ON SAATANA.TOTUUS JULKI KANSALAISILLE.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s