Lait eivät koske muslimeita: Sytytti kristityn saarnaajan tuleen, ei rangaistusta

Ayman Alkiswani pidätettiin Sydneyläisen poliisiaseman luona kun hänet löydettiin maleksimasta veitsen kanssa. Hänen on nähty liikkuvan useiden Sydneyn poliisiasemien luona ennen pidätystä.

Aiemmin tämä Islamilaisen valtion kannattaja pidätettiin murhayrityksestä kun hän sytytti kristityn katusaarnaajan tuleen.

Vuonna 2002 hän valeli saarnaaja Paul Sheehanin bensiinillä ja sytytti hänet tuleen. Sheehan oli lähellä kuolla hyökkäyksessä ja kärsii sen seurauksista edelleen.

Aliswani meni läheiseen kauppaan ja osti suurimman pullon sytytinpolttoainetta ja sanoi myyjälle: ¨Sinun on parasta kutsua poliisi, aion tappaa hänet!¨ Sitten hän tyhjensi pullon sisällön Sheehanin päälle ja heitti palavan tulitikun.

Aliswani vapautettiin psyykkisiin ongelmiin vedoten.

Länsimainen oikeuskäytäntö näyttää päästävän muslimit kuin koirat veräjästä. Eilen uutisoimme Floridalaismiehestä jota odottaa elinkautistuomio, kun hän murtautui moskeijaan ja levitti sen lattialle pekonia. Ayman Alkiswani sytytti ihmisen tuleen sytytinnesteen avulla, tarkoitusenaan tappaa hänet, ja hän sai vapauttavan tuomion. Ristiriita on valtava ja pelottava.

(lähde:9news.com.au)

5 vastausta artikkeliin “Lait eivät koske muslimeita: Sytytti kristityn saarnaajan tuleen, ei rangaistusta”

 1. Näinhän se menee täällä Suomessakin. Raiskaajajengit saavat ehdonalaista ja kulkevat vapaana ja saavat raiskata edelleen (Tapanilan
  somaliraiskaajat). Muslimit eivät koskaan ole syyllisiä mihinkään, aina kaikki on suomalaisten rasistien syytä. Alkaa pikkuhiljaa tulla mitta täyteen, enkä ihmettele yhtään rajua kommentointia näiden asioiden tiimoilta, siellä missä vielä on mahdollisuus kommentointiin.

  Tykkää

 2. LIENEE PELKURUUTTA, KUN MUSLIMEJA EI TUOMITA.EI HE OLE LAIN YLÄPUOLELLA. KAIKKI JOTKA KANNATTAVAT ISLAMIA OVAT SYYLLISÄ HEIDÄN RIKOKSIIN.KURI NÄILLE ON SAATAVA.KAIKKI VASTUSTAMAAN ISLAMIA. SAATANAA SAA JA TÄYTYY VASTUSTAA, NIIN KAUAN KUIN AIKAA ON.

  Tykkää

 3. Juurikin näin, se on pelkkää pelkuruutta itseään. Nää muslimit, kun käyttää sumeilematta hyväkseen länsimaista pelkoa rasistiksi leimautumista kohtaan. On väärin ja kurjaa, ettei enää tunneta mitä rasismi sana pitää sisällään ja, että ihmisiä leimataan surutta vain omien agendojensa ajamisen vuoksi. Suurin vääryys on, että suomalaiset niin auliisti heittävät toisiaan junan alle ja korostavat omaa suvaitsevaisuuttaan. Itse vastustan naisia alentavaa, raiskauksen sallivaa ja taantumuksellista massa-aivopesua, jonka tunnemme nimellä islam. Ihmisen värillä ei minulle ole väliä, mutta sillä mitä ihminen edustaa ja miten hän toimii on. En tunne olevani rasisti vaikka niin moni suvaitsevaisuuttaan ainoana oikeana tapana pitävä sanoo…

  Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s