Kertoi julkisuuteen murhaansa yrittäneen nimen: Joutui itse syytettyjen penkille

Basil Hassan yritti tappaa Lars Hedegaardin kaksi vuotta sitten tämän kotiovella. Hedegaard on tunnettu islamin kritiikistään.

Hassan oli pukeutunut postimieheksi ja teeskenteli tuovansa pakettia Hedegaardille. Sitten hän veti esiin aseen ja ampui, mutta luoti meni Hedegaardin pään yli. Kun hän yritti laukaista aseen uudestaan, se jumittui ja Hassan pakeni paikalta.

Basil Hassania ei ole saatu kiinni. Hän on paennut Tanskasta ja on oleskellut ainakin Syyriassa ja Turkissa, missä häntä varmasti pidetään sankarina.

Lars Hedegaard ¨uhmasi¨ lakia ja julkaisi tekijän nimen. Voisi ajatella, että etsintäkuulutettu henkilö olisi todennäköisempää saada kiinni jos hänen nimensä tiedetään. Näin ei kuitenkaan ole Tanskan oikeuslaitoksen mukaan ja Hedegaard onkin joutunut syytteeseen ja oikeusjuttu häntä vastaan on meneillään.

Tämä absurdi tilanne on osoitus tämän hetkisestä politiikasta Länsimaissa. Kaikki mahdollinen tehdään murhaavien, raiskaavien ja terrorisoivien muslimien hyväksi ja uhrit syyllistetään mitä erikoisimmilla tavoilla.

basilhassan

Basil Hassan. Olisiko helpompaa saada kiinni salamurhaaja jos hänen nimensä ja kuvansa julkaistaan? ¨Ei¨, sanoo Tanskan oikeuslaitos.

Pegidan johtaja Tanskassa pidätettiin myös hänen pukeuduttuaan T-paitaan jossa on Hassanin kuva ja nimi.

 

3 vastausta artikkeliin “Kertoi julkisuuteen murhaansa yrittäneen nimen: Joutui itse syytettyjen penkille”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s