Video: Belgia laittoi Schengenin ¨jäihin¨ ja palautti rajavalvonnan Ranskan vastaiselle rajalleen

Belgia pelkää pakolasvirtaa Ranskasta, kun Calaisin pakolaisleirillä asuvia laittomia pakolaisia odottaa häätö.

Väkivalta, huumeet ja prostituutio rehottavat Calaisin pakolaisleirillä. Nyt pakolaisia uhkaa kuitenkin häätö ja Belgia varautuu mahdolliseen laittomien maahanpyrkijöiden virtaan. Suuri määrä poliiseja tekee nyt rajatarkastuksia Ranskan rajalla. Belgian sisäministeri Jan Jamb kertoi tiistaina, että Belgia peruuttaa Schengenin sopimuksen väliaikaisesti estääkseen Ranskan Calaisista tulevien pakolaisten maahanpääsyn.

Belgian on syytäkin nyt tiukentaa maahanmuuttopolitiikkaansa. Belgian islamisaatio on saavuttanut järkyttävän tason. EU:n pääkaupunkia, Brysseliä pidetään yhtenä Euroopan terrorismin pahimmista pesäkkeistä. Tämä ei liene yllättävää kun muslimit muodostavat lähes kolmasosan kaupungin väestöstä. Tämä vähemmän keskusteltu seikka herättää kysymyksiä: Miten tämä on mahdollista kun Bryssel on kuitenkin EU:n hallintokaupunki? Miksi tällainen Troijan hevosta muistuttava ilmiö on saanut tapahtua?

muslim-issue-trojan-pig-of-islam

Troijan sika

Ranskalaisnaisen koskettava tilitys Calaisin asukkaisiin kohdistuvasta väkivallasta ja terrorista pakolaisten ja heitä lietsovien äärivasemmistolaisten toimesta.

(kuva:themuslimissue)

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s