Soldiers of Allah…Norjan muslimien katupartio haastaa Soldiers of Odinin!

Norjassa muslimit ovat perustaneet katupartion: Soldiers of Allah. Tarkoitus on, että se toimii vastineena Odinin sotureiden katupartioille. Mitä tapahtuu kun nämä partiot kohtaavat toisensa?

Islamistinen lähde kertoo: ¨Vastauksena vääräuskoisten Odinin sotureiden partioinnille kaduilla, me muslimit olemme äänestäneet, että muodostamme oman katupartion joka aloittaa toimintansa ensin Oslossa, estääkseen pahuutta ja puolustaakseen hyvyyttä.¨

Ryhmän nimi on Jundullaah, eli Allahin soturit. Sanomalehti on saanut myös kuvan partioiden uniformusta: Hupputakki jonka selässä on Islamilaisen valtion lippu. Odinin soturit ovat partioineet Norjan kaduilla mustissa hupputakeissa, joiden selässä on viikinkikypärä ja Norjan lippu.

Erilaiset shariapartiot ovat lisääntyneet ympäri Eurooppaa. Muslimimiesten ryhmät kiertelevät iltaisin valvomassa naapurustoa. Yleisesti he puuttuvat esimerkiksi naisten pukeutumiseen, musiikin kuunteluun tai yleisellä paikalla oluen juomiseen. Muslimit ovat ottaneet haltuunsa satoja lähiöitä ja alueita joissa vallitsee sharialaki, jota he valvovat. Näillä alueilla on tyypillistä, että muslimit eivät suostu hyväksymään paikallisia lakeja ja edellyttävät alueilleen tulevilta ei-muslimeilta sharian noudattamista. Tämä tarkoittaa esimerkiksi muutoksia naisten pukeutumiseen. Väkivaltaa , uhkailua ja ahdistelua käytetään sharia-alueiden muslimien toimesta, heidän yrittäessä pakottaa ihmiset noudattamaan islamin lakeja. Shariapartiointia tapahtuu kuitenkin muuallakin kuin muslimilähiöissä.

shariah-controlled-zone

Shariapartiotoiminta on yleistä esimerkiksi Lontoossa ja muualla Englannissa, Ruotsissa, Saksassa ja Belgiassa.

 

Shariapartioita Saksassa: ¨Shariapoliisi¨

sharia-police-2

Mitä mieltä sinä olet, ovatko shariapartiot mielestäsi hyväksyttäviä?

(Lähde: NTB scanpix / Norway Today. Artikkelin pääkuvassa Norjan islamisteja)

 

Mainokset

10 vastausta artikkeliin “Soldiers of Allah…Norjan muslimien katupartio haastaa Soldiers of Odinin!”

 1. Onko maailmassa mennyt nyt kaikki ihan hulluiksi? En ymmärrä mikä helvetin idea on näitä sekopäitä sijoittaa ihmisten sekaan? Mikä helvetin paapominen näitä kohtaan on? Ei saa possupipoa käyttää ettei vaan tuu paha mieli, ei saa sitä ja tätä… Mutta nää sekasikiöt saa tehdä mitä vaan.!
  Mitä helvettiä täällä päättäjät tekee?
  Kuinka paljon näistä saa rahaa, kun muuta syytä näiden otolle en tajua. Ainakaan vainottuja noin törkeästi käyttäytyvät sekasikiöt eivät ole!

  Tykkää

   1. Just,nyt on alettava toimia kaikin tavoin että saadaan maahanmuutto loppuun ja rajat kiinni. Ja pitäisi saada estettyä rikolliset Allahin sotilaat, että niillä ei ole oikeutta liikkua katupartioina. Lakihan jo kieltää rikollisiin kerhoihin kuulumisen.Pitäisi saada lait kohdalleen näiden maahantunkeutujien osalta, heillä ei voi olla kansalaisen oikeuksia, kun eivät ole Suomen kansalaisia. Mielestäni kansalaisuutta ja näinollen äänioikeutta ei pitäisi antaa ennen 10:n vuoden maassaoleskelua ja oleskelulupa vain vuosi tai 2 kerrallaan. Pitäisi vaatia kunnollinen kielitaito ,työpaikka ja toimeentulo kansalaisuuden myöntämiseksi, sekä tietysti nuhteeton elämä. Ja sitten raiskaustuomio: Kuohinta/Ruunaus/Kastrointi , mielestäni riittää rangaistukseksi koska kyky ja halu mainittuun rikokseen häviäisi. Ja sitten perheenyhdistäminen on rajattava, ei voi ajatella että tänne tuodaan näitä muslimia vaikka kuinka paljon.Tosin tänne muuttavat voitaisiin kaikki steriloida islamisaation estämiseksi. Toivon todella että hallitus pystyy saamaan asiat hallintaanja roistot maasta ulos ,että ei tulisi kansalaissotaa. Muuten kiitos Odineille, partiointinne on tehnyt kadut turvallisemmiksi meille tavallisille kadun tallaajille ja käytöksenne on ollut esimerkillistä. On ilo katsoa komeita suomalaisia miehiä partioimassa!!!

    Tykkää

 2. Juu seuraava askel on että otetaankin aseet käyttöön ja aletaan katsella
  asioita muulla tavalla..Sen siitä saa kun näitä Saraseeneja otetaan vaan.

  Tykkää

 3. Eihän tuo mitään uutta ole että tuo sakki partioi porukoissa. Nyt on vaan saatu odineista tekosyy joka uppoaa suvakki-idiootteihin täydestä.
  Ja mikäpä heihin ei uppoaisi.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s