Islam uskontona hyväksyy perheväkivallan ja islamista luopuneiden rankaisemisen surmaamisella

Naisten pahoinpitelyt ovat osa islamin opetuksia. Islamista eroon haluavat tuomitaan kuolemaan.

Perheväkivalta islamissa:

Naisten asema islamissa ja islamilaisissa maissa on surkea. Sharialaki on tästä hyvä esimerkki. Naisen todistus oikeudessa ei ole samanarvoinen kuin miehen. Naisten perintöosuus on pienempi jne.

Väkivalta naisia kohtaan, kunniamurhat ja sukuelinten silpomiset ovat arkipäivää kautta islamilaisen maailman. Koraani kehottaa miehiä kurittamaan naisia fyysisesti, mikäli nämä eivät alistu. Islam opettaa myös, että naisen on aina suostuttava seksiin miehen niin halutessa. Siten islamilainen lainsäädäntö ei esimerkiksi tunne avioliitossa tapahtuvan raiskauksen käsitettä. 

Islam sallii, jopa kehottaa väkivaltaan naisia kohtaan. (Koraani: 4:34, 38:44) 

Muhammed itse pahoinpiteli Aishaa, pikkutyttöä joka oli hänen vaimonsa. (Muslim 4:2127)

Muhammed: ¨Mieheltä ei pidä kysyä miksi hän hakkaa vaimoaan.¨(Abu Dawud 2124)

Islamin korkeimmat johtajat ovat antaneet ohjeistuksia myös eläimien kanssa parittelusta ja anaaliyhdynnöistä tyttövauvojen kanssa. Muhammed itse kutsui naisia saaliiksi ja kotieläimiksi.

Islamista luopuneiden rangaistukset:

Islam tuomitsee hyvin yksiselitteisesti kuolemaan ne, jotka haluavat sen jättää. Tästä on lukuisia opinkappaleita kautta islamilaisen kirjallisuuden. Sharia, islamin laki noudattaa tätä näkemystä. Islam on siten ainoa uskonto joka tarvitsee väkivaltaa turvatakseen oman säilymisensä. (Koraani: 4:89, 9:11-12, 2:217, 9:73, 88:21)

Muhammed: ¨Jos henkilö jättää islamin, tappakaa hänet!¨ (Hadith: Bukhara 52:260) 

Islam käyttää lupauksia seksuaalisista iloista ja ylivallasta muita kohtaan houkuttimena, mutta ei päästä irti niitä, jotka haluavat päästä siitä irti. On kuitenkin monia muslimeita jotka haluavat jättää islamin. On puhuttu noin 350 miljoonasta ¨kaappikristitystä¨ muslimien keskuudessa. Kristinuskon ¨pehmeämmät¨ opit viehättävät monia islamin karun ja julman ahdasmielisyyden ja lihallisuuden rinnalla. Islamissa ei ole lainkaan henkilön henkisen kasvun aspektia. Islamissa ei ole myöskään älyllistä aspektia ja varmasti juuri siksi se pitääkin älyllisyyttä suurimpana uhkanaan. On helppo nähdä islamin läpi, sillä se on täynnä keskinkertaisuutta. Se onkin lähinnä muista uskonnoista kopioitu irvikuva, keskinkertainen kyhäelmä, joka käyttää ja lietsoo väkivaltaa, ja viettelee loppumattoman seksin lupauksilla. On helppo nähdä myös, että islam on tukahduttanut ja näivettänyt koko sen maailman osan, jossa sitä harjoitetaan. Se lieneekin paras todiste sen järjettömyydestä.

Kuwaitilainen kolumnisti vertasi kirjoituksessaan taannoin Israelin modernia sivistysvaltiota ja islamilaista maailmaa: ¨Katsokaa miten Israel loistaa tieteen saralla, kun samaan aikaan me pohdiskelemme täällä onko kamelin virtsan juominen hyväksi terveydelle vai ei.¨

(kuva: al jazeera)

 

 

4 vastausta artikkeliin “Islam uskontona hyväksyy perheväkivallan ja islamista luopuneiden rankaisemisen surmaamisella”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s