Video: Maahanmuuttajat kourivat naista rannalla: Turpajuhlat! Puolalaismiehet puuttuvat tilanteeseen

Naisten kouriminen ja ahdistelu yleisillä paikoilla on jokapäiväistä heinää maahanmuuttajille Euroopassa.

 

Sopot, Puola. Tilanne saa alkunsa kun ulkomaalaiset eivät malta olla lääppimättä vaaleata bikiniin pukeutunutta naista. Puolalaismiehet eivät hyväksy tällaista ahdistelua ja puuttuvat tilanteeseen. Ulkomaalaisia on paikalla suuri ryhmä ja ensin he näyttävät uhmaavan puolalaisia ja seisovat ryhmässä aivan kuin puolustaisivat oikeuttaan kouria naisia. Hyökkääjät ovat joidenkin lähteiden mukaan meksikolaisia. Voihan kurwa!

 

13 vastausta artikkeliin “Video: Maahanmuuttajat kourivat naista rannalla: Turpajuhlat! Puolalaismiehet puuttuvat tilanteeseen”

 1. Oppikirjaesimerkki propagandasta ja siitä miten ihmiset uskovat ihan mitä vaan heille kerrotaan. Maijallekin tiedoksi yksinkertaisemmin selitettynä:
  – Videolla ei ole yhtään maahanmuuttajaa
  – todennäköisesti nämä turpaan saavat meksikolaiset eivät ole islamin uskonkannattajia (kun taas päälle käyvät ”puolustajat” joita tässä kovasti kehutaan, ovat melko varmasti muslimeja)
  – video ei oikeastaan millään tavalla liity islamiin tai muslimeihin
  – video on kuvattu 3 vuotta sitten
  – ajatelkaa hyvät ihmiset joskus ihan omillakin aivoilla..

  Tykkää

  1. Eli tekeekö kaikki nuo mainitsemasi seikat asian jotenkin hyväksyttäväksi? Pointti taisi olla se että joillakin on munaa tarttua epäkohtiin suoraan. Fakta nyt kuitenkin on että kopeloinnit ja raiskaukset ovat yleistyneet räjähdysmäisesti näiden rikastuttajien myötä.

   Tykkää

   1. ihan sama vaikka ”jalkapallohuligaanit” puolustavat naisia, hyvä että edes joku. Ihan sama miltä vuodelta video on. Tulevaisuuden kuva ensi kesältä myös Suomen rannoilta.

    Tykkää

  2. Uutinen on hyvin samankaltainen viime aikoina Euroopassa esiintyneeseen raiskaus- ja kourimisepidemiaan missä islamilaisista maista tulevat miehet hyökkäävät valkoisten naisten kimppuun. Tässäkin mies hyökkäsi 4-vuotiaan tytön kimppuun rannalla: https://riippumatonmedia.com/2016/02/23/¨voinko-ostaa-tyttaresi-tiedat-mita-mies-tarvitsee¨/
   Jos nämä miehet ovat meksikolaisia, he näyttävät omaksuneen samanlaista käytöstä. Arabimaailmasta levinnyt taharrushkulttuuri on yksi ongelmista. Tällä hetkellä esimerkiksi Linzin asema Itävallassa on niin vaarallinen että itävaltalaisnaisten on lähes mahdoton matkustaa sieltä.http://www.dailymail.co.uk/news/article-3454897/Come-night-order-taxi-straight-hell-Women-forced-run-gauntlet-migrants-Austrian-station-risky-s-dubbed-terminus-fear.html Berliinissä sama tilanne. https://riippumatonmedia.com/2016/02/21/video-berliinin-pakolaisrikollisuus-¨kuin-kolnin-uusi-vuosi-joka-paiva¨/Joka puolella Eurooppaa naiset joutuvat muuttamaan rutiinejaan ahdistelun uhkan vuoksi. Pakolaiset ovat tuoneet mukanaan rikosaallon johon kuuluu erityisesti seksuaalirikokset, väkivalta, ryöstöt ja mukiloinnit. Ei pidä myöskään unohtaa Pariisin verilöylyä. 130 kuoli, tekijöistä kolme oli pakolaisena Eurooppaan saapuneita. Pää pois pensaasta Jaakko! Herätys!Suomessakin näitä tapahtuu koko ajan: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001125272.html

   Tykkää

 2. Missä se seksuaalinen ahdistelu oli? Vai oliko se toi kun tää biksunainen antoi tyhjän pullon jollekkin, siinä tapauksessa yhteiskunta ja eritoten Palpa syyllistyy tähän satoja kertoja päivässä. Tää harhaanjohtavan median jakaminen näyttää sen verran hyvälle bisnekselle että taifan itsekkin ruveta tähän

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s