Turkkilaiset turvapaikanhakijat raiskasivat ja ryöstivät naisen Japanissa

Tokion poliisi on pidättänyt kaksi Turkin kansalaista jotka ovat anoneet turvapaikkaa Japanista. Miehet raiskasivat ja ryöstivät naisen.

22 ja 16-vuotiaat miehet raahasivat naisen yleiseen käymälään ja raiskasivat hänet. Epäillyt myös ryöstivät naisen, saaden saaliikseen 9000 jeniä.

Vanhempi hyökkääjistä, Onder Pinarbasi väittää nuoremman hyökkääjän tehneen molemmat rikokset. Nuorempi hyökkääjä tunnustaa ainoastaan ryöstön ja sanoo ettei raiskannut naista. Syytetyt saapuivat Japaniin viime syksynä ja anoivat turvapaikkaa ¨sukulaisiin liittyvien ongelmien vuoksi.¨

akabane1

Japanikin näyttää nyt saavan annoksen islamilaista raiskauskulttuuria tiukoista laeistaan huolimatta. Japani ei ole juurikaan ottanut vastaan Lähi-idän pakolaisia. Viime vuonna myönnettiin syyrialaisille turvapaikkoja 3 kappaletta.

Lisää Japanista , myös täällä ja täällä

(Lähde: Tokyo Reporter)

5 vastausta artikkeliin “Turkkilaiset turvapaikanhakijat raiskasivat ja ryöstivät naisen Japanissa”

  1. Taitaa tulla Japaniin nollakiintiö tämän seurauksena. Eivät omaa vastaavaa rikastuksen sietokykyä siellä johtajatasollakaan kuin täällä.

    Tykkää

    1. ”Kultamurhaajalta” l. eräältä japanilaiselta, Kakolassa istuneelta vangilta kun kysyin, niin hän sanoi Japanin vankiloissa olevan ”kova kuri” ja paikkojen kiiltävän, liikaakin. Lisäsi vielä, myös ”armeijamaisen” (Japanin armeija?) vittumaisuuden ko. paikoissa, mutta ”vaihtelee tietty” sieläkin. Ei kuulemma mitään mukavia kokemuksia siltä suunnalta kuulunut. Helsingin Sörkassa ja Turun Kakolassa elinkautisen istuneena, piti ko.”talojen” oloja/tapoja parempina, kuin Japanin vastaavien. Tämän perusteella tuskin siellä paapotaan. Mitään syytä kertoa ko.asia minulle kuvaamallani tavalla, en usko olleen valetta. Ja vielä jos lisää mielessään, vaikka ton japanilaisuuden ja toisten arvostamisen/ystävällisyyden, he verenperintönään kantaa. Siis, kaiken tämän väärinkäyttö päälle. En usko lusivan miellyttävästi ko. maassa missään sen vankiloista, varsinkin ottaen huomioon ko. rikos, josta tuomittu. Japanilaiset eivät nuole rikollisien varpaan välejä, kuten meillä piispoista lähtien.

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s