Kanadalainen imaami: ¨Rooma, kristittyjen keskus valloitetaan¨ Kanadan pääministeri: ¨Islam ja demokratia sopivat yhteen¨

Usein kuulee länsimaisten poliitikkojen lausuntoja islamista jotka ovat ristiriitaisia muslimien omiin lausuntoihin nähden.

Presidentti Bush: ¨Islam on rauhan uskonto¨ Irakin suurmufti: Kirkkojen polttaminen ja naisten sieppaaminen ovat oikeata islamia.¨

Kuuluisin tapaus lienee Obaman ja Erdoganin lausuntojen ristiriitaisuus.

Presidentti Obama: ¨Suurin osa muslimeista on maltillisia.¨

Presidentti Erdogan: ¨Ei ole olemassa maltillista islamia.¨

Kanadan uusi pääministeri Justin Trudeau tekee nyt kaikkensa islamin puolesta. Kanadan aiemmin melko onnistunut maahanmuuttopolitiikka kokee suuria muutoksia hänen tultuaan valtaan. Trudeaun mukaan islam ja sekulaari länsimainen demokratia ovat yhteensopivia. (Toisaalta missään Länsimaassa ei tästä voida nähdä todisteita. Islamilaisista maista tulevien integroituminen on epäonnistunut täydellisesti kaikkialla. Lat.huom.)

Samaan aikaan kun pääministeri puhuu harmonisesta yhteiselosta, kanadalainen imaami saarnaa märkiä uniaan muslimien valloituksista Euroopassa!

Shaban Sherif Mady kertoo kuinka ¨islam tulee valloittamaan kristittyjen keskuksen, Rooman, aivan kuten se valloitti kristittyjen aikaisemman keskuksen, Konstantinopolin.¨

justin-trudeau-darul-quran

Kanadan pääministeri ja uudet ystävät

Lukuisat vuoropuheluprojektit ja kädenojennukset muslimeille johtavat vain pitkiin listoihin ei-muslimeilta odotettavista myönnytyksistä islamin suuntaan. Monikulttuurisuus on yksisuuntainen katu.

Miten Trudeaun unelma yhteiselosta tulee toteutumaan kun islam hyvin yksiselitteisesti kieltää tasa-arvoisen yhteiselon ei-muslimien kanssa?

(Lähteet: Jihadwatch, Arutz Sheva)

4 vastausta artikkeliin “Kanadalainen imaami: ¨Rooma, kristittyjen keskus valloitetaan¨ Kanadan pääministeri: ¨Islam ja demokratia sopivat yhteen¨”

  1. Islamin päämäärä on kristinuskon ja kaiken muun kuin islamin uskon hävittäminen maan päältä ja muiden kulttuurien tuhoaminen.
    Järjetöntä sallia.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s