Islamilainen valtio kivitti kuoliaaksi 16- ja 17- vuotiaat tytöt

 

Deir-ez-Zor, Syyria. Islamilainen valtio kivitti kuoliaaksi teinitytöt joita syytettiin aviorikoksesta.

Teloitus tapahtui tiistaina iltapäivällä. ¨Sadat ihmiset olivat kerääntyneet paikalle¨, paikallinen media aktivisti, Ahmed Ramadan kertoo.

paikallisen shariaoikeuden lausunto sanoo, että tytöt saatiin kiinni talosta kahden heille tuntemattoman miehen kanssa. Rikostutkimuksen suorittivat shariavirkailijat ennen kuolemantuomion julistamista.

Uhreja syytettiin aviorikoksesta kahden vanhemman miehen kanssa. Tytöt tuomittiin kivitettäväksi, miehet saivat kumpikin 50 raipaniskua samasta ¨rikoksesta¨. Paikalliset asukkaat ovat raivoissaan tyttöjen saatua kivitystuomion ja miesten vain raipaniskut.

Tämä islamilaisen valtion shariatuomio kertoo paljon islamin ja sharian asenteista naisia kohtaan. Naiset ovat islamilaisessa yhteiskunnassa kakkosluokan kansalaisia. On myös mahdollista, että tytöt joutuivat raiskauksen uhreiksi. Raiskausten uhrien kohtalo on usein kuolemantuomio.

(Kuva:arkistokuvaa islamilaisesta kivityksestä Lähde: Aranews)

3 vastausta artikkeliin “Islamilainen valtio kivitti kuoliaaksi 16- ja 17- vuotiaat tytöt”

  1. Islam on antikristillinen harhaoppi. Se on pohjimmiltaan saatanasta pimeyden ruhtinaasta. Hedelmistään puu tunnetaan. Valheen henki sokaisee länsimaiden johtajat puhumaan myönteisesti islamista, vaikka sen päämäärä on tuhota länsimainen yhteiskunta.

    Tykkää

  2. Voiko olla yököttävämpää elämänkatsomusta, kuin näillä saatanan paskiaisilla ja tiedän hyvin, että Islam on kultti. Ei ole uskonto, vaan kultti.
    Se pitää tuhota.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s