Pakolaiset raiskasivat 12-vuotiaan pojan

Kaksi pakolaismiestä jotka valehtelivat olevansa 15-vuotiaita raiskasivat 12-vuotiaan pojan lasten pakolaiskeskuksessa ja kuvasivat raiskauksen.

Poika hakattiin ensin ja raiskattiin sen jälkeen. Toinen hyökkääjistä kuvasi hyökkäyksen ja lähetti sitten videon myös toisen hyökkääjän matkapuhelimeen.

Hyökkääjät väittävät olevansa alaikäisiä. Hammastutkimusten perusteella on kuitenkin todettu miesten olevan täysi-ikäisiä. Syyttäjä esitti myös kuvakaappaukset syytettyjen Facebook profiileista joiden mukaan yksi on syntynyt 1997 ja toinen 1971! Hän myös kertoo toimineensa mekaanikkona Dubaissa aiemmin.

Miten on mahdollista että 45-vuotias mies on sijoitettu lasten pakolaiskeskukseen on epäselvää. Ruotsi on joutunut naurunalaiseksi tuhansine parrakkaine lapsipakolaisineen.

Jos maahantulija on itse sanonut iäkseen esimerkiksi 15, se on riittänyt viranomaisille ja henkilö on sijoitettu lapsille tarkoitettuihin sijoituspaikkoihin. On sanottu, että ikätestien tekeminen saattaa loukata näiden muslimimiesten tunteita ja ihmisoikeuksia. Monissa tapauksissa ympäri Eurooppaa näitä parrakkaita lapsia on sijoitettu myös perheisiin ja muihin lasten sijoitusyksiköihin ja nämä ¨lapset¨ ovat hakanneet ja joissakin tapauksissa myös tappaneet heistä huolta pitäviä.

Margot Wallström och Stefan Löfven

Ruotsin moniraiskauskulttuurisuuden pääarkkitehdit: Margot Wallström ja Stefan Löfven

4

Löfvenin lapsipakolaiset

(Lähteet: Expressen, dailymail, kuvat: Bengt Nyman, Frankie Fouganthin)

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s