¨Voinko ostaa tyttäresi? Tiedät mitä mies tarvitsee!¨

Mies teki 21 seksuaalista hyökkäystä 12 viikon aikana syksyllä 2014. Jotkut uhreista olivat lapsia. Mies vaatii sosiaaliavustuksia ja turvapaikkaa koska häntä on ¨vainottu Syyriassa.¨

Tapaus on jo vuodelta 2014 mutta hyvä esimerkki Ruotsin moniraiskauskulttuurista ja poliittisen korrektiuden mielisairaudesta. Muhammed on vaatinut turvapaikkaa ja sosiaaliavustuksia Ruotsista. Syyriasta tulevat, tai niin väittävät, saavat automaattisesti pysyvän oleskeluluvan Ruotsiin.

27-vuotiaan nuorin uhri oli 4-vuotias tyttö rannalla Rättvikissä. Muhammed alkoi suudella ja kouria 4-vuotiasta, mutta tytön isä näki tapauksen ja onnistui pelastamaan tyttärensä.

Toisessa tapauksessa hän lähestyi äitiä joka oli viemässä tytärtään lastentarhaan sanoen: ¨Voinko ostaa tyttäresi? Tiedät mitä mies tarvitsee!¨

Hän myös pysäytti pikkutyttöjä kadulla ja sanoi heille: ¨I want to fuck you.¨

Syksyn 2014 aikana Muhammed nähtiin usein lastentarhan ulkopuolella vaanimassa. Edellä mainittujen hyökkäyksien lisäksi Muhammed on ahdistellut kuuttatoista muuta naista, joista vanhin on 69-vuotias.

(Lähde: Friatider)

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “¨Voinko ostaa tyttäresi? Tiedät mitä mies tarvitsee!¨”

  1. Kai hänelle on ruotsalaisesta kansankodista sentään myönnetty tuvapaikka? Kyllähän miehen pitää pääsrä raiskaamaan jos siltä tuntuu!!!
    Hitto, alan kannattaa kuolemanrangaistusta tai vähintää kuohintaa näille pervoille!

    Tykkää

  2. Tääkin tyyppi on syntynyt 0101 ja muka Syyrialainen. Onko kaikki syyrialaiset syntyneet samana päivänä? Yhdyn edelliseen kommenttiin kannatan kuolemanrangaistusta kaikille raiskaajille, varsinkin pedofiileille.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s