Norjan pääministeri lataa: ¨Jos Ruotsi romahtaa, suljemme rajat voimakeinoin.¨

Norja on valmis sivuuttamaan kansainvälisen lain jos Ruotsi romahtaa. Raja suljetaan voimakeinoin ja ruotsalaiset pakolaiset hylätään ilman mahdollisuutta hakea turvapaikkaa Norjasta.

¨Me olemme varautuneet pahimpaan.¨ Sanoo Norjan pääministeri Erna Solberg.

On ilmeinen vaara että Schengensopimus ja pakolaisjärjestelmä Ruotsissa kaatuvat. Sen vuoksi Norjalla pitää olla tarvittava lainsäädäntö valmiina. Tämän johdosta päämisteri Solberg on laatinut lain, joka mahdollistaa Norjan viranomaisille mahdollisuuden torjua kaikki konfliktialueiden ulkopuolelta tulevat pakolaiset. Tämä tarkoittaa, että pakolaisilta jotka tulevat Venäjältä tai muista Pohjoismaista, kielletään mahdollisuus anoa turvapaikkaa Norjasta.

1000px-LocationNorway.svg

Norjalla on pitkä raja Ruotsin kanssa, 1630 kilometriä

 

Pääministeri sanoo Berligsken haastattelussa:

¨Se on force majeure-ehdotus siltä varalta, että kaikki romahtaa ja pakolaiset vain tulevat ja päätyvät Norjaan, koska olemme Euroopan päätepiste, eikö vain?¨

Lakiesitys menee pian parlamenttiin missä sen odotetaan saavan laajaa kannatusta, kuten muutkin hallituksen pakolaispolitiikan kiristykset viime aikoina.

Suomen hallitukselle olisi ehkä paikallaan tutustua pääministeri Solbergin lakiesitykseen lähemmin, tai muuten käydä kysymässä neuvoa niiltä, jotka uskaltavat itse päättää omien maidensa asioista. Suomen pakolaispolitiikkahan on saneltu Ruotsista käsin, sen lähettäessä viime vuonna 30 000 pakolaista Suomeen, ilman protestointia Suomen valtiovallan taholta.

(Lähde: Berligske, kuva: Kjetil Ree)

22 vastausta artikkeliin “Norjan pääministeri lataa: ¨Jos Ruotsi romahtaa, suljemme rajat voimakeinoin.¨”

 1. Niin on se kyllä perin merkillistä, että jos ilman mitään henkilöpapereita tulee massoittain ihmisiä yli rajojen, niin heidät täytyy muka ottaa avosylin vastaan; mutta jos sama tapahtuu, sillä pienellä erotuksella että he tulevat niin että heillä on rynkyt käsissä -jo siinä vaiheessa-, niin heidät saa ampua…!

  Tykkää

  1. Tuskin ammutaan sittenkään, silloin kansa on valinnan edessä, käännymmekö islamin ”uskoon” vai pää poikki. Se on sitten eri asia mitä suomalaiset tekevät, mutta maanpetturipäättäjät eivät tee mitään, pitää ensin tehdä lakimuutoksia, VAIKKA MEILLÄ ON JO SUOMEN LAKI, MUTTA SE ON HEITETTY ROMUKOPPAAN LISÄKSI VEDOTAAN EU SOPIMUKSIIN, JOITA KUKAAN EI NOUDATA.

   Tykkää

 2. Kyllä Suomi on varautunut kaikkiin vaihtoehtoihin. Myös moraalinen varustautuminen on hyvä! Poikas valveil on! Tervetuloa yksitellen taikka ryhmissä – täältä pesee!

  Tykkää

   1. Ei Suomen sotilasvala estä avun vastaanottamista! Mutta avun antaminen viholliselle tai tulevalle hyökkääjälle, ilmoittamalla, että et aijo puolustaa isänmaatasi, on petturin merkki otsassasi.

    Tykkää

 3. Romahtaahan ruotsi jossain vaiheessa ja veikkaan että siihen ei mene kovinkaan kauan. Nuo ruotsista tulleet matuat pitäisi palauttaa välittömästi.

  Tykkää

  1. Patriootti Opettele ensin kirjoittamaan tule sitten vasta tänne puhumaan paskaa mitähän tuo matuat tarkoittaa taitaa olla sitä sian saksaa mitä sinä vain osaat

   Tykkää

   1. Patriootti, opettele ensin kirjoittamaan. Tule sitten vasta tänne puhumaan paskaa. Mitähän tuo matuat tarkoittaa? Taitaa olla sitä siansaksaa, mitä vain sinä osaat.

    Tykkää

 4. ”Suomen pakolaispolitiikkahan on saneltu Ruotsista käsin, sen lähettäessä viime vuonna 30 000 pakolaista Suomeen, ilman protestointia Suomen valtiovallan taholta.”

  Kyllähän Suomen ulkoministeri protestoi voimakkaasti, mutta ei voinut mitään, kun ei ollut mutkaa mukana, eikä sotaakaan armeijan ylipäällikkö Niinistö vielä viitsinyt julistaa.

  Tykkää

 5. Niin, tuo Norjan ministerin kommenttihan tarkoittaa että kun paska lentää tuulettimeen Ruotsissa, niin Ruotsin kantaväestö on se jota ei oteta vastaan. Kuten ei kantasuomalaisia tai muita valkoisia.

  Koska esim Irak ja vaikkapa Somalia luetaan konfiktialueiksi, sieltä voidaan vielä kulkea huoletta Norjaan, vaikka sitten Ruotsin puolelta.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s