Mies pidätettiin possuhatun vuoksi!: ¨Saattaa loukata muslimeita¨

Hollannissa järjestettiin maahanmuutonvastainen mielenosoitus.

Mies pukeutui possuhattuun ja joutui poliisin pidättämäksi. Sitä ennen aggressiiviset poliisit vaativat naista poistamaan samanlaisen päähineen, koska se on heidän mukaansa loukkaava.

¨Tämä on törkeätä, näitä voi ostaa mistä tahansa!¨

Poliisi on erittäin aggressiivinen ja tönii kuvausryhmää pois.Toimittaja joutuu todella pahasti poliisien käsittelemäksi.

Robert Spencer, Jihadwatch: ¨Ajatteleeko Hollannin poliisi että islam ei vain kiellä sianlihaa, vaan myös possuhatut? Jos tällaista tapahtuu jo nyt, kuvitelkaa millainen Hollanti on viiden tai kymmenen vuoden kuluttua! Kivityksiä ja pakkoamputaatioita toreilla?¨

Unknown

8 vastausta artikkeliin “Mies pidätettiin possuhatun vuoksi!: ¨Saattaa loukata muslimeita¨”

   1. Onko Pauli Ankka nyt vähän rasisti. Ihon väri ei korreloi yhteiskunnan kehittyneisyyden kanssa. Ja suurin osa neekereistä ei edes ole muslimeja.

    Tykkää

 1. Apuva! Miullakii om possuattu :-[ Taidankin jâttââ sen kotio kun eskerran matkustan Hollantiin. Miullla on myôs kissapipo, uskaltaako sitâ kâyttââ, vai luuleeks joku ettâ mie syôn kissoja:)

  Tykkää

  1. Muslimit ovat röyhkeitä ja ylimielisiä, miksi meidän pitäisi mielistellä heitä? Emme ole heille mitään velkaa, päinvastoin. Jokaisen oma asia on mitä laittaa päähänsä. Enemmän meitä loukkaa tämä jätesäkkiin pukeutuminen. Jos haluamme olla ärsyttämättä muslimeja, niin meidän pitäisi kadota maapallolta kokonaan ja jättää tämä herrakansa oman onnensa nojaan. Saisivat sitten elättää itsensä. Huomaisivat että ei kannata tappaa lypsävää lehmää.

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s