VIDEO: Trumpin ratkaisu islamilaiseen terrorismiongelmaan: ¨Sian vereen kastetut luodit! Meidän on oltava nyt kovia tai meillä ei kohta ole maata! ¨

Juuri pitämässään puheessa Etelä-Carolinan Charlestonissa, Donald Trump viittaa sian vereen kastettuihin luoteihin.

Trump kertoo tarinan Yhdysvaltalaisesta kenraalista, Jack Pershingistä, joka käytti keinoa muslimiterroristeja vastaan, jotka olivat tehneet iskuja Yhdysvaltain joukkoja vastaan. 50 terroristia sidottiin paaluihin, sitten hänen miehensä toivat paikalle kaksi sikaa jotka teurastettiin terroristien edessä. (Sian koskemisen tai sian veren sanotaan estävän paratiisiin pääsyn.)

Kenraali komensi sitten miehensä kastamaan luodit sian vereen. Komensi sitten teloituksen. 49 Terroristia ammuttiin, sitten hän antoi kaivaa kuopan jonne heidät haudattiin peitettynä sian vereen ja sisäelimiin. Viimeisen miehen hän antoi mennä, jotta hän kertoisi muille tapahtumista. Seuraavan 42 vuoden aikana ei terrori-iskuja ollut.

Trump: ¨Meidän on oltava nyt kovia, tai meillä ei ole kohta maata!¨

1024px-General_John_Joseph_Pershing_head_on_shoulders(Kenraali Jack Pershing. Kuvat: Library of Congress, Thierry Ehrmann)

 

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “VIDEO: Trumpin ratkaisu islamilaiseen terrorismiongelmaan: ¨Sian vereen kastetut luodit! Meidän on oltava nyt kovia tai meillä ei kohta ole maata! ¨”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s