Trump voittoon Etelä-Carolinassa. 74% äänestäjistä kannatti väliaikaista porttikieltoa muslimeille ovensuukyselyssä

Donald Trump otti ylivoimaisen voiton Etelä-Carolinan esivaaleissa.

Trump sai äänistä 34%. Toiseksi tulivat Ted Cruz ja Marco Rubio, molemmat noin 21% osuudella. Muut ehdokkaat jpivät alle 10% kannatukseen. Juuri eilen Trump kohahdutti lausunnollaan sian vereen kastetuista luodeista taistelussa islamin terroriuhkaa vastaan. Video puheesta täällä.

Trump on nostattanut myös kohua sanomalla rakentavansa muurin Meksikon vastaiselle rajalle ja laittavansa Meksikon vielä maksamaan sen kulut. Trump haluaa tuhota Lähi-idän terroristit: ¨aion pommittaa paskat pihalle niistä!¨, laittaa porttikiellon islamilaisista maista tuleville, kunnes islamiin liittyvät ongelmat selvitetään. Trump haluaa myös luoda hyvät suhteet Venäjään ja auttaa Eurooppaa selviämään pakolaiskriisistä. Miksipä ei, Yhdysvallat on pelastanut Euroopan jo kahdessa Maailman sodassa.

Tärkein seikka Trumpissa on hänen kieltäytyminen poliittisesta korrektiudesta. Hänen puhuu asioista suoraan ja niiden oikeilla nimillä. Tällä asenteella on hyvä lähteä korjaamaan ongelmia, sen sijaan että niitä lakaistaan jättiläismäisen arabialaisen maton alle, kuten Suomessa ja Euroopassa tehdään.

Etelä-Carolinan esivaalien ovensuukyselyssä 74% äänestäjistä kannatti väliaikaista porttikieltoa muslimeille jotka eivät ole Yhdysvaltain kansalaisia. On mielenkiintoista nähdä uutisoidaanko tätä tietoa Suomen ja Euroopan mediassa.

Screen-Shot-2016-02-20-at-5.55.27-PM-550x216

Cbsv_BLUkAAKIst.jpg-small

Donald: Poliittisen epäkorrektiuden gladiaattori

(Kuva: Twitter Lähde: Foxnews)

 

2 vastausta artikkeliin “Trump voittoon Etelä-Carolinassa. 74% äänestäjistä kannatti väliaikaista porttikieltoa muslimeille ovensuukyselyssä”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s