Raiskasi pakolaiskeskuksen työntekijän

Afgaanimies oli juuri ollut kurssilla jossa opetetaan kuinka naisia pitää kohdella Euroopassa! Naisten asema heikkenee rajusti joka puolella Eurooppaa. Muslimimiesten tekemät rasistiset raiskaukset ovat arkipäivää Euroopan kaduilla. Pakolaisten parissa työskentelevät joutuvat usein uhreiksi. Pakolaiskeskuksien työntekijöitä on murhattu, pahoinpidelty ja raiskattu.

16-vuotiaaksi itseänsä väittävä afgaanipakolainen raiskasi Belgiassa pakolaiskeskuksen ruoasta huolehtivan työntekijän. Mies seurasi naista rakennuksen kellarikerrokseen ja raiskasi hänet.

Kaksi viikkoa aikaisemmin raiskaaja osallistui kurssille, jossa opetettiin kuinka naisia pitää kohdella. (Kurssi vaikuttaa epäonnistuneen pahoin) Mies on pidätetty.

Tom van Grieken, maahanmuuttovastaisesta Vlaams Belang puolueesta: ¨Ihmisien jotka tarvitsevat kurssin miten kohdella naisia, ei pitäisi olla täällä ollenkaan.¨

Näitä raiskaustapauksia sattuu ympäri Eurooppaa valtavia määriä ja poliitikot eivät näytä olevan kiinnostuneita. Tekijät ovat muslimimiehiä ja uhrit valkoisia Eurooppalaisia. Näiden rikosten rasistisuus on sivuutettu täysin niin mediassa, kuin päättäjien keskuudessa. Belgiassa, ja erityisesti Brysselissä, missä väestöstä noin kolmasosa on muslimeita, islamisaatio on ollut voimakasta. 

Bryssel on ollut tärkeä poliittinen keskus jo vuosikymmeniä ja siellä sijaitsee niin EU:n kuin Nato:n päämajat. Bryssel on Euroopan Unionin pääkaupunki ja sen tärkein hallintokaupunki.  Minkälaisia uhkia alueen demografinen muutos muodostaa Euroopan turvallisuudelle? Pesiikö Brysselissä tikittävä aikapommi, joka kohdistuu kenties jopa suoraan EU:n hallintoon? Onko Euroopan unionia ylipäänsä järkevää johtaa paikasta, jonka väestörakenne on nopeasti muuttumassa siten, että Euroopan ulkopuolisen etnisen, kulttuurisen ja uskonnollisen taustan omaavat tulevat olemaan enemmistönä?

(Lähde: Dailymail)

 

 

 

Yksi ajatus artikkelista “Raiskasi pakolaiskeskuksen työntekijän”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s