Moniraiskauskulttuurisuus

Muslimien tekemät murhat, rasistiset raiskaukset, joukkoraiskaukset, taharrush, ahdistelu ja kouriminen. Tapauksia on tuhansia ja tuhansia ympäri Eurooppaa. Yksikin raiskattu tyttö on liian korkea hinta maksaa maahanmuutosta. Pitäisikö rajat sulkea islamilaisista maista tulevilta, kunnes islamiin liittyvät ongelmat saadaan puitua läpi ja ratkaistua, kuten Donald Trump on ehdottanut?

Yhdysvaltain republikaanien presidenttiehdokas, Donald Trump on ehdottanut muslimien porttikieltoa maahansa, kunnes islamiin liittyvät epäselvyydet saadaan ratkaistua. Myös Euroopassa pitää tehdä sama ratkaisu. Valitettavasti vallassa olevat tahot Euroopan unionissa näyttävät toimivan juuri päinvastoin. Tällä hetkellä Eurooppaan tulee enemmän pakolaisia kuin viime vuonna vastaavana ajankohtana. On erittäin todennäköistä, että tänä vuonna pakolaisia tulee ainakin 2-4 miljoonaa ja ensi vuonna vielä enemmän. Se tarkoittaa Euroopan ja eurooppalaisen elämäntavan tuhoa.

jk

Joukkoraiskaukset ja järjestäytyneet muslimimiesten raiskausjengit ovat yleisiä. 2015 nähtiin seksuaalista väkivaltaa ja raiskauksia maahanmuuttajien tekemänä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Mitä tulee tapahtumaan tänä vuonna ja ensi vuonna, kun muslimipakolaisia tulee lisää useita miljoonia?

End-of-Sweden

Autettujen tuntema viha auttajia kohtaan on ilmiö, jota näyttäisi tapahtuvan vain muslimipakolaisten kohdalla.

map-466009

Ruotsi on valtavissa ongelmissa raiskausepidemian kanssa. Tässä kartassa pelkästään Tammikuun tilastoa. 

_88162528_88162526

Englannissa on pikkutyttöjen joukkoraiskausepidemia. Tuhannet tytöt ovat joutuneet muslimimiesten uhreiksi. Raiskauksissa on selkeä rasistinen leima. Uhrit ovat Eurooppalaisia tyttöjä kristityistä perheistä, ja tekijät muslimimiehiä esimerkiksi Pakistanista.

Muslimimiesten syyllistyminen raiskauksiin on monikymmenkertainen verrattuna kantaväestöön. Erityispiirre ovat jengiraiskaukset ja puolustuskyvyttömien pitkäaikaiset hyväksikäytöt. Myös pikkupoikien raiskaaminen on yleistä, erityisesti afgaanimiesten keskuudessa. Näiden raiskaajien kiima ja usko tekojensa oikeutukseen on niin valtava, että edes poliisi ei pysty aina auttamaan uhreja. Hiljattain Ruotsissa 10 poliisia yritti mennä pelastamaan 10-vuotiasta pikkupoikaa raiskaajiltaan, mutta joutuivatkin itse pakenemaan paikalta kun raiskaajat eivät suostuneet luopumaan uhristaan ja hyökkäsivät poliisien kimppuun.

4

Ruotsin pakolaislapsia Pääministeri Löfvenin kanssa

Muslimrapegang

Moniraiskauskulttuurin edustajia

Erityispiirre Ruotsin ongelmissa ovat kymmenet tuhannet aikuiset miehet jotka väittävät olevansa lapsia. Pelkästään heidän oman lausuntonsa perusteella heidät majoitetaan yhdessä lasten kanssa ja laitetaan lapsille tarkoitettuihin pakolaiskeskuksiin, laitoksiin, kouluihin jne. Poliittisen korrektiuden vuoksi miesten ikää ei tarkisteta koska se mahdollisesti loukkaisi heidän tunteitaan.

blonde-raped-618x454

Mielisairautta lähentelevä poliittinen korrektius on osa ongelmaa. Raiskaajien ja murhamiesten oikeudet nostetaan uhrien edelle systemaattisesti kerta kerran jälkeen. Euroopan poliittiset päättäjät seisovat nyt historian väärällä puolella. Eurooppalaiset perheet ajetaan kestämättömään tilanteeseen, kun naisten ja tyttöjen vapaus, turvallisuus ja oikeudet poljetaan lokaan poliittisen korrektiuden vuoksi ja heidän asemansa edelle laitetaan jo huijareiksi osoittautuneiden pakolaisten auttaminen. Tullaanko Euroopassa näkemään sisällissotia jo tänä vuonna?

480144733_IslamOnly_xlarge

VASTAA KYSELYYN:

 

26 vastausta artikkeliin “Moniraiskauskulttuurisuus”

 1. OLEN KIRJOITTANUT MONTA KERTAA TÄSTÄ MUSLIMI ISLAMILAISTEN RAISKAUKSISTA MITEN NE TUHOAA TYTTÖJÄ JA NAISTEN JA POIKIEN JA MUMMOJEN JA ELÄINTEN ELÄMÄT TÄMÄ ISLAM KULTTUURI ON KIELLETTÄVÄ KOKO MAAILMASSA JA JOS SITÄ HARJOITTAA ON KUOLEMAN RANGAISTUS OIKEA TUOMIO KOSKA TÄMÄ ISLAM ON IHMISYYTTÄ VASTAAN KULTTUURI TÄTÄ EI MIKÄÄN NYKY YHTEISKUNTA VOI SALLIA JA ISLAMILAISET HALUAA TUHOATA KAIKKI MAAT SE ON SEN TARKOITUS JA SIIHEN NE PYRKII SIKSI TÄMÄ ISLAM ON TUHOTTAVA KOKO MAAILMASTA KOKONAAN

  Tykkää

  1. Muslimien tekemät murhat, rasistiset raiskaukset, joukkoraiskaukset, taharrush, ahdistelu ja kouriminen. Tapauksia on tuhansia ja tuhansia ympäri Eurooppaa. Yksikin raiskattu tyttö on liian korkea hinta maksaa maahanmuutosta. Pitäisikö rajat sulkea islamilaisista maista tulevilta, kunnes islamiin liittyvät ongelmat saadaan puitua läpi ja ratkaistua, kuten Donald Trump on ehdottanut? Ehdottomasti nämä paviaaniraiskaajat pitää sulkea näiltä islaminapinoilta,

   Tykkää

  2. Vaikka luulet, että isolla kirjoittaminen olisi tehokkaampaa ja tulisit paremmin huomatuksi, olet väärässä. Isolla kirjoittamisen ongelma on vaikealukuisuus, koska kirjaimet ovat saman kokoisia. Näyttää, kuin katsoisit risuaitaa.

   Tykkää

 2. No mutta sehän onnistuisi vain ja ainoastaan siten, että pitäisi alkaa vaan raa*asti teloittamaan näivä suvakkeja ja pakolaispolitiikan harjoittamia kannattajia. Niinkuin taannoin hyvinä aikoin lalli teki ruotsalaiselle piispalle, joka tuli latelemaan oma säännöksiään, mutta loppu tuloshan sitten mielytti kaikkia

  Tykkää

 3. Punaiset ja bolshevikit -> 100 vuotta eteenpäin -> suvakit ja maahantunkeutujat. Historia toistanee itseään. Miksi Suomi jakautuu niin helposti kahtia?

  Tykkää

  1. Ei enempää muslimeja eurooppaan.. Tämän on nyt loputtava kokonaan että naisia ja lapsia raiskataan. Rajat kiinni näiltä! Ihan riittävästi saa pelätä, että joku tuttu joutuu kohteeksi. Ja raiskaustuomio pitää sekin oikeasti koventaa tuntuvasti, ainakin 9vuotta ehdotonta vankeutta minimissään..

   Tykkää

  1. Miksi kristinuskoa sitten voi sanoa uskonnoksi, meillä jokaisella on oikeus uskoa mihin sit uskookin, uskon vapautta ei voi mitenkään mielestäni kieltää. Eihän kukaan sullekkaan sano mihin saat uskoa ja mihin et!

   Tykkää

 4. iSLAM EI OLE USKONTO VAAN IDEOLOGIA JOLLA PYRITÄÄN HALLITSEMAAN TIETÄMÄ’TTÖMIÄ JA TYHMIÄ IHMISIÄ ISLAMIN OPETUKSISSAKIN JO SANOTAAN ETTÄ SEURAA KORAANIIN OHJEITA VAIN NE OVAT OIKEITA OHJEITA ELI OMA AJATTELU ON KIELLETTY JA IMAANIT KERTOO OMAA NÄKÖKANTAANSA KORAANISTA ISLAMISTA JA NÄMÄ MUSLIMI IDIOOTIT TOTTELEE KUN EIVÄT OLE LUKENEE TAI EIVÄT VAIN YMMÄRRÄ ETTÄ HEITÄ KÄYTETÄÄN VAIN TYÖKALUINA TÄSSÄ MASSA AIVOPESU KUSETUKSESSA JA UHRATAAN MITEN VAIN TARVITAANH.

  Tykkää

 5. mitäs paskaa tää on.. jaa että kymmenen polisiia ruotsissa ei pärjää. joutuivat luovuttamaan.? muuten olisin tän jutun uskonu mutta tää poliisi juttu ei mene läpi.. siellä on sentään poliiseilla kovat piipussa aina… että kannattasko miettiä ennenku rupee paskaa jauhaan. sitä paitsi löytyy niitä raiskaajia ihan kantaväestöstäkin sekä lapsiin sekaantujia. ja tavallaan hallitus raiskaa kansaa koko ajan.. mutta juu tiedän että heidän kulttuurissa tehdään sairaita asioita ja vielä jos olet väärä uskoinen niin sulle saa tehdä mitä vaan koska siittä saa taivaassa palkinnon.

  Tykkää

  1. Tuo uutinen Ruotsin kymmenestä poliisista, jotka pakenivat henkensä edestä ja raiskattu poika jäi raiskaajien vangiksi siinä vaiheessa edelleen, on uutisoitu kymmenissä maissa, tuhansissa medioissa ympäri maailman.

   Tykkää

  2. Tällä viikolla KRP: n päällikkö kertoi julkisuudessa hämmästyneenä (mitä hämmästyttävää tuossa on?), että viime vuoden raiskauksista ulkomaalaistaustaiset tekivät 50 %. Raiskauksien kokonaismäärä oli 2000-luvun toiseksi korkein. Voi vain miettiä suhdetta, kun kantasuomalaisia on 5,5 miljoonaa ja ulkomaalaistaustaisia alle satatuhatta. Löytyyhän niitä raiskaajia myös kantasuomalaisista kännipäistä joo, mutta vertaa suhdetta, jos osaat laskea.

   Tykkää

   1. Unohtui tuosta, että kaksi päivää myöhemmin sisäministeriö kielsi poliisia ilmoittamasta rikosten tekijöiden ulkomaalaistaustaa.

    Tykkää

  3. Asun Ruotsissa, ja täällä poliisit eivät saa eivätkä uskalla tehdä yhtään mitään pakolaisia vastaa. Ja jos puolustat itseäsi väkivallalla niin Sinua rangaistaan. Ei itse väkivallan tekijää. True story..

   Tykkää

 6. Torniossa aletaan taas kuulemma rajalla tarkastamaan koirat, onko rokotukset kunnossa. Jessus, viime syksynä noita kyömynokkia lappoi kolmijonossa rajan yli, eikä kukaan kysellyt mitään. Suvakit odottivat patjan ja soppakattilan kanssa ja kumartelivat persus pitkällä, että tervetuloa.., tervetuloa. Tänä keväänä taitaa kansa pitää huolen, että: RAJAT PYSYY KIINNI !!!!!!!!!!!!

  Tykkää

 7. Ihmetyttää kun kehutaan miten nämä maahan tunkeutujat ovat kouluja käyneitä. Eivät tiedä edes vuosilukuja, että tietäisivät koska ovat syntyneet. Ei sivistyksen alkeitakaan. Kirkolle sanoisin, että Jumala tarkoitti ihmiset erilleen. ”Hän sekoitti kielet, laittoi ihmisille asumisen rajat”. Jumala määräsi ihmiset omiin palkkoihinsa. Ei ole hänen tahtonsa, että rynnimään väkisin toisten maihin. Kirkolta väärin tietoisesti hyväksyä sielun vihollisesta lähtevä islam oppi ja tiedottaa, että tämä pitää hyväksyä. Mutta saattaahan tämä olla jo lopun aikaa mikä on raamatussa, että joutuu valitsemaan kieltämällä Jeesuksen tai tulee tapetuksi jos pysyy lujana uskossa Jeesukseen.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s