Suomen valtamedialla on nyt peiliinkatsomisen aika

Miksi maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvia kutsutaan ¨halveksien¨äärioikeistolaisiksi ja keppihevostelevia ikkunankivittäjiä ¨ihailevasti¨antifasisteiksi?

Maahanmuutto pakolaiskriiseineen on kaaostilassa. Jokainen täysjiärkinen ihminen ymmärtää sen. Miksi siis mielipiteensä ilmaisevia, tavallisia ja fiksuja kansalaisia puoluekantaan katsomatta, kutsutaan ÄÄRIOIKEISTOLAISIKSI? Miksi tällainen stigmatisointi ja uhittelu? Ja miksi samaan aikaan vasemmistoanarkisteja ja muita keppihevosilla kirmaavia, ikkunoita ja poliiseja  kivittäviä fanaatikkoja kutsutaan antifasisteiksi? Tässä on valtava ristiriita.

Maahanmuuton kontrolloimista ja maan rajojen ja katujen turvaamista vaativat ihmiset haluavat lisätä järjestystä ja turvallisuutta yhteiskuntaan. Vasemmistoradikaalit haluavat lisätä kaaosta ja sekasortoa ilkivallan ja väkivallan avulla, puhumattakaan holtittomasta ¨rajat auki¨ toiminnasta.

Suomen Eduskunnassa ei ole äärioikeistolaisia puolueita. Usein Perussuomalaisia kuitenkin sellaiseksi kutsutaan. Jos katsotaan puoluekarttaa, lienee selvää, että äärilaidoista puhuttaessa ennemminkin SDP:tä pitäisi silloin kutsua äärivasemmistolaiseksi puolueeksi. Perussuomalaiset ovat lähempänä poliittista keskustaa sen oikealla puolella, kuin SDP sen vasemmalla puolella. (Puhumattakaan Vasemmistoliitosta!)

Miksi islamista ei saisi keskustella?

Islamissa on valtavia epäkohtia länsimaisesta näkökulmasta katsottaessa. Monet ihmiset ovat jo selvittäneet itselleen mistä islamissa on oikein kyse. Jos näistä asioista sitten haluaa keskustella, joutuu usein rajujen syytöksien kohteeksi.

Miksi pakolaisten rikollisuudesta, väkivallasta ja raiskauksista huolissaan ja peloissaan olevat leimataan rasisteiksi?

Suomen valtamedian ja poliitikkojen pitää nyt tutkiskella itseään ja miettiä käyttämäänsä terminologiaa uusiksi. Keskustelun avauksia tai kritiikkiä esittävien ihmisten kategorisointi ja leimaaminen loukkaavilla termeillä ei ole hyväksyttävää. Äänestäjät ja lukijat eivät pidä siitä, että heidän älykkyyttään loukataan toistuvasti.

Vaaliuurnilla tavataan, ja lehtikioskilla!

 

 

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s