Muslimijohtaja: ¨Uskonnollisia arvoja ja opettajia epäkunnioittavat pitäisi hirttää¨

Muslimijärjestö Jamiat Ulema-e-Hindin johtaja Maulana Mehmood Madani vaatii lakimuutoksia.

Kaikki jotka loukkaavat uskovaisen tunteita ja arvoja, tai uskonnollisia opettajia, tulisi hirttää, sanoo tämä satojen miljoonien seuraama islamilainen johtaja.

Pohjimmiltaan on tietenkin kyse siitä, että islam haluaa tappaa kaikki, jotka ovat eri mieltä ja eivät usko heidän barbaariseen ja brutaaliin 600-luvun verikulttiin.

Esimerkiksi Saudi Arabiassa ja Egyptissä ateismi nähdään lain edessä terrorismina ja kaikki ateismiin liittyvät jutut käsitellään terrorismioikeusistuimissa. Eli, jos et usko allahiin ja Muhammedin nerokkuuteen, olet terroristi, joka ansaitsee tulla ainakin ruoskituksi, ellei pahempaa. Valtion tai uskonnon arvostelusta seuraa tuomio rikoksesta jumalaa vastaan ja korruptiosta maan päällä. Tuomio näissä jutuissa on kuolema. Myös Iranissa hirttoköysi heilahtaa melko helposti näistä ¨rikoksista.¨Viime aikoina Saudi Arabiassa on annettu useita mestaus/riistiinnaulitsemistuomioita.

Five-in-Jizan

Saudi Arabia: Pää pokki ja nosturin nokkaan roikkumaan, niin loppuu se uskovaisten tunteiden loukkaaminen.

(Lähde: Tribuneindia)

7 vastausta artikkeliin “Muslimijohtaja: ¨Uskonnollisia arvoja ja opettajia epäkunnioittavat pitäisi hirttä䨔

  1. Tuaki vastenmiälinen karvaturpa,saatanan palvoja pitäis hirttää ensimmäisten joukos!!!!Islamistit jos ketkää on koko maailman uhka!!!Sairaita, sadistisia pedofiilipaskiaisia,jotka elää nussien kameleita ja vuahia ja juavat niitten kusta!Ja normi perhe-elämää on vaimon hakkaaminen,silpominen ja kivittäminen!!!Raiskatut pikkutytötkin tapetaan,ku ovat houkuttaneet tuan kaltaasia sontakasoja naimahan!!!!Helevetti on irrallaann!!!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s