Islam ei hyväksy musiikkia: Pää poikki 15-vuotiaalta

Islamilainen valtio teloitti 15-vuotiaan pojan popmusiikin kuuntelusta.

Islamilainen valtio pidätti pojan tiistaina Mosulissa, Irakissa. Ayham Hussein pidätettiin isänsä supermarketissa hänen kuunneltuaan musiikkia. Hänet vietiin shariaoikeuden eteen, joka tuomitsi pojan kuolemaan. Rikoksen ollessa näin vakava, tuomio pantiin täytäntöön välittömästi. Tiistai iltana pojan ruumis annettiin hänen perheelleen.

On vähemmän tunnettu seikka, että islam tosiasiallisesti kieltää musiikin:

Muhammed: ¨ Allah käski minun tuhota kaikki soittimet, ristit, jumalkuvat ja muut harhaoppisuuden merkit. Allah sanoi myös, että jos henkilö juo edes kulauksen viiniä, hän juottaa heille saman määrän visvaa helvetissä olevien ihmisten haavoista.¨

Tämän jutun kuvassa oleva läskimoottori näyttää olevan pyövelinä monissa Islamilaisen valtion teloituksissa. Erikoisjoukkojen tarkka-ampujille sopiva projekti? Tippa sian verta luodin sisään porattuun onteloon: Dumdumluoti.

burning-drums

Islam kieltää musiikin…

muhammad_aisha-253x300

…mutta sallii lasten raiskaamisen.

(Lähde:Naranews Kuva: Arkistomateriaalia)

 

33 vastausta artikkeliin “Islam ei hyväksy musiikkia: Pää poikki 15-vuotiaalta”

 1. Raukkamainen teko, ählämiapinat sallii raiskaavat pieniä lapsia, mutta hyväksyy musiikin. Kuitenkin ählämapinat raiskaavat lapsia. Taitaisi olla oikeudenmukaista, että kaikki aikuisählämapinat teloitettaisiin välittömästi, jos kerran pieninä lapsia raiskaavat, se olisi oikea tuomio noille aikuisille!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Tykkää

  1. Moi, ei se ole rasismia jos vastustaa raiskauksia ja muita hirveyksiä Ei ole myöskään rasismia vaatia maahanmuuton kontrolloimista. Rasismia on sen sijaan esimerkiksi nämä muslimien tekemät raiskaukset joissa uhreiksi aina valikoituvat valkoiset tytöt ja naiset.

   Tykkää

   1. Suomessa on rasisti , kun vaan asiallisesti puuttiu näiden väärinkäytöksiin ! ,Eikä näillä mitään kulttuuria ole , oma idioottimainen uskontonsa vaan ..

    Tykkää

 2. rohibition of music is recorded in many authentic Ahadith.

  Narrated Abu Malik Al-Ashari:
  ”The Messenger (pbuh) of Allah (SWT) said, ”Some people of my Ummah will drink wine, calling it by other than its real name, merriment will be made for them through the playing of musical instruments and the singing of lady singers. Allah will cleave the earth under them and turn others into monkeys and swines.
  [Ibn Ma’jah Vol.5 Hadith No.4020]

  Narrated Abu Amir or Abu Malik Al Ashari that he heard the Prophet saying, ”From among my followers there will be some people who will consider illegal sexual intercourse, the wearing of silk, the drinking of alcoholic drinks and the use of musical instruments, as lawful. And there will be some people who will stay near the side of a mountain and in the evening their shepherd will come to them with their sheep and ask them for something, but they will say to him, ’Return to us tomorrow.’ Allah will destroy them during the night and will let the mountain fall on them, and He will transform the rest of them into monkeys and pigs and they will remain so till the Day of Resurrection.” [Sahih Al-Bukhari Vol.7 Hadith No.5590]

  However, there are some Ahadith which indicate that it is permissible to beat the daff i.e. the tambourine (which is open on one side and covered on the other).

  Narrated Urwa on the authority of Aisha
  on the days of Mina, (11th, 12th, and 13th of Dhul-Hijjah) Abu Bakr came to her while two young girls were beating the tambourine (daff) and the Prophet was lying covered with his clothes. Abu Bakr scolded them. The Prophet uncovered his face and said to Abu Bakr, ”Leave them, for these days are the days of ’Id and the days of Mina.” [Sahih Al-Bukhari Vol.2 Hadith No.987]

  Narrated Ar Rabi (the daughter of Muawwidh bin Afra):
  After the consummation of my marriage, the Prophet came and sat on my bed as far from me as you are sitting now, and our little girls started beating the tambourines (daff) and reciting elegiac verses mourning my father, who had been killed in the battle of Badr. One of them said, among us is a Prophet who knows what will happen tomorrow. On that the Prophet said, Leave this (saying) and keep on saying the verses which you had been saying before. [Sahih Al-Bukhari Vol.7 Hadith No.5147]

  Therefore from the above evidence it is concluded that the use of musical instruments in general is forbidden in Islam, with the exception of the ’Daff’.

  Music usually intoxicates a person and takes one away from the path of Allah (swt). Music engages a persons mind and takes him/her away from the remembrance of his/her Creator and from realizing and focusing his/her attention on the purpose of his/her creation. In musical songs, most of the times the listeners even appreciate illogical, incorrect and blasphemous matter and content. A person will realize this when he starts pondering over the meaning of many Hindi and English songs, lyrics and ghazals. Here we find that it is because of music that the persons mind is intoxicated and the person deviates from the straight path. And Allah Knows the Best.

  Tykkää

 3. rohibition musiikkia on tallennettu monia aitoja haditheja.
  Kertonut Abu Malik al-Ashari:
  ”Messenger (RH) Allahin (SWT) sanoi,” Jotkut ihmiset minun Umman juovat viiniä, kutsuen sitä muun kuin sen oikea nimi, iloisuutta tehdään niille kautta pelaaminen soittimia ja laulu nainen laulajia . Allah katkaisevat maan niiden alle ja toisia käännyttää apinoita ja sioille.
  [Ibn Maja Vol.5 Hadith No.4020]
  Kertonut Abu Amir tai Abu Malik Al Ashari kuulleensa Profeetan sanomalla, ”From joukossa seuraajilleni siellä on joitakin ihmisiä, jotka pitävät laitonta yhdyntää, yllään silkkiä, juominen alkoholijuomien käyttöä soittimia, kuten laillista. ja siellä on joitakin ihmisiä, jotka pysyvät lähellä vuoren ja illalla paimentaan tulevat heitä lampaita ja pyytää heitä jotain, mutta he sanovat hänelle ”Paluu huomenna.” Jumala tuhoaa heidät yöllä ja päästää vuoren kuulu heille, ja hän muuttaa loput ne apinoita ja sikoja ja ne pysyvät niin asti ylösnousemuksen päivään. ” [Sahih Al-Bukhari Vol.7 Hadith No.5590]
  On kuitenkin olemassa joitakin haditheja jotka osoittavat, että se on sallittua voittaa daff so tamburiini (joka on avoin toiselta puolelta ja peitetty toisella).
  Kerronta Urwa on viranomainen Aisha
  päivinä Mina, (11, 12, ja 13. Dhul-Hijjah) Abu Bakr tuli hänen kun kaksi nuorta tyttöä pelaajan tamburiini (daff) ja profeetta makasi peitetty hänen vaatteensa. Abu Bakr torui heitä. Profeetta paljasti kasvonsa ja sanoi Abu Bakr, ”Jätä heidät, sillä nämä päivät ovat päiviä” Id ja päivinä Mina. ” [Sahih Al-Bukhari Vol.2 Hadith No.987]
  Kertonut Ar Rabi (tytär Muawwidh bin Afra):
  Kun consummation minun avioliitto, profeetta tuli ja istui sänkyni niin kaukana minusta istut nyt, ja meidän pikkutytöt alkoi pelaajan vaskirummut (daff) ja lausuen eleginen jakeita surun isäni, joka oli kuollut taistelu Badr. Yksi heistä sanoi, joukossamme on profeetta, joka tietää, mitä huomenna tapahtuu. Tuona profeetta sanoi: älä tätä (sanoen) ja pitää sanomalla jakeita johon oli sanonut ennen. [Sahih Al-Bukhari Vol.7 Hadith No.5147]
  Siksi edellä todisteiden perusteella päätellään, että käyttö soittimien yleensä on kiellettyä islamissa, lukuun ottamatta ”Daff”.
  Musiikki yleensä intoxicates henkilö ja ottaa yhden pois Jumalan tieltä (swt). Musiikki kytkeytyy henkilöitä mielen ja vie hänet / häntä pois muiston hänen / hänen Luoja ja ymmärtämättä ja keskittymällä hänen / hänen huomionsa tarkoitus hänen / hänen luomiseen. Vuonna musikaali kappaleita, useimmat kertaa kuuntelijat jopa arvostaa epäloogista, virheellinen ja jumalanpilkkaa kohde ja sisältö. Henkilö ymmärtää tämän, kun hän alkaa pohdintaa merkitys monien Hindi ja Englanti kappaleita, sanoitukset ja ghazals. Tässä näemme, että se johtuu musiikin että henkilöt mieli on päihtynyt ja henkilö poikkeaa suora polku. Jumala tuntee paras.

  Tykkää

   1. Nehän nimenomaan yrittääkin tulla valtaamaan eurooppaa itelleen tappamalla kaikki vääräuskoiset. näin olen kuullut että se on se niiden suunnitelma.

    Tykkää

 4. Onko täälläkin kaikki ihmiset ihan oikeasti tyhmiä vai haluavat esittää tyhmää! Kun että te edes erota mikä on islam ja isis. Näillä kahdella ei ole mitään tekemistä keskenään!!! 😡😡

  Tykkää

 5. SE MESTAAJA OLISI PITÄNYT MESTATA ON JO TAPPANU PALJON SYYTTÖMIÄ IHMISIÄ. SINÄ NIMETÖN MENET VALHEEN TAAKSE NIINKUIN KAIKKI MUSLIMIT, JOTKA TIETÄVÄT ASIAT OVAT KAIKKI SYYLLISÄ TAPATUVIIN MURHIIN. ETTE SAA ANEEKSI HELVETISSÄKÄÄN. AI RASISMIA? TULE SANOMAAN SE. ISLAMI ON PAHIN HULLUUS MITÄ MAAILASSA ON KOSKAAN OLLUT. SUOMALAISET HERÄTKÄÄ . EI ANNETA ENÄÄ HUIJATA ITSEÄMME.

  Tykkää

 6. Niin hölmö kuva, jos kukaan on katsonut, niin tässä on ehkä 4v. lapsi ja tää pyöveli. En sano, etteikö ihan lasta mestattaisi joissakin näistä hulluista valtioista. Ensinnäkin tämä kuva ei liity tekstiin yhtään mitenkään ja siksi en usko koko uutista yhtään mitenkään.

  Tykkää

 7. Näitähän on. kristillisessa kreikkaliskatollisesskaan ei suvaita soittimia. Ja oikeasti. Allah on arabiaa ja tarkoittaa:jumala, god on englantia ja tarkoittaa: jumala. Gott on saksaa ja tarkoittaa:jumala. Ja jahve on myös: jumala.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s