Video: Pakolainen mukiloi pikkupojan

Merkel: ¨Meidän on vain hyväksyttävä, että pakolaiset ovat rikollisempia.¨

Mielisairaalta vaikuttava maahanmuutaja pahoinpitelee ja nöyryyttää pikkupoikaa.

Koneinsinöörin väkivaltainen poika. Vaikuttaisi siltä, että hyökkääjä on kotoisin jostakin alhaisemman älykkyysosamäärän maasta.

5 vastausta artikkeliin “Video: Pakolainen mukiloi pikkupojan”

 1. Voisi olla kuvattu mistä tahansa Pohjoismaasta myös. Miten kauan tällaista toimintaa ”kantikset” kestää? Vastausta ei ole vielä kenenkään tiedossa, se vaan tulee kun tulee!! Siis, sodan jälkeen. Poliisit ja politiikot, kun ovat kansaansa vastaan, kuten ainakin meillä Suomessa, joten vaikea ”tietää”. Ikävää, että ilman sotaa emme tästä selviä. Ja sekin, että kuka tai ketkä sodan ”voittaa”, on ihan sama, sillä me kaikki, siis koko maailma tulee häviämään. Huom! Siis, ”me” kaikki tulemme häviämään! Ei ainoastaan Eurooppa. Eurooppa on hävinnyt tämän sodan jo nyt. Syy on nk. itsemurha. Kohta ollee nk. ”kuitin paikka” ja silloin matutkin saavat sitä mitä meidän olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten. Emme ole Helleenien historiasta paljoa opittu. Eikä historiasta yleensä (kuten omamme). Paitsi, mitä nyt ”voittajien” kirjoittamasta. Se kun on saatu lukutaidon myötä aivopestyä lähes jokaiseen Holokausti tosin pitää nk. pakkomuistaa, jopa ”lainkin” mukaan. Kaiken muun saa ja pitääkin unohtaa. ”Elämme ajassa ja tulevaisuudessa”.

  Tykkää

 2. Kovasti nämä mamut haluavat jakaa väkivaltaisia tallenteitaan meidän katsottavikseen. Näitä kun näkee katukuvassa on usein kännykamera tai tabletti millä ne kuvaavat kaunista isänmaatamme ja siis samalla näitä väkivallantekojaan. Paskasakkia, ymmärtäisivätpä maanisämmekin tämän ja uskaltaisivat sanoa EU:n ja ties mille ihmisoikeushömpälle EI. Me halutaan suojella maatamme tältä paskaporukalta.

  Tykkää

  1. Aika nopeesti oppinu saksan kielen… Voi tietysti olla että otsikossa tarkoitetaan että ks. henkilö on joskus ollut pakolainen, mutta epäilen että jutun kirjoittaja ei asiaa ole selvittänyt.
   Juuri näiden ”uutisten” takia ihmiset ei suostu lukemaan vaihtoehto mediaa vaikka näissä paljon on hyviäkin uutisia. WTF!

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s