NO-GO-ZONES myös Itävallassa: Naiset joutuvat rajoittamaan ulkona liikkumista

Pakolaisväkivalta  ja rikollisuus riehuu Itävallassa. Naiset ja tytöt eivät uskalla poistua kotoaan joillakin alueilla. Ihmiset vaativat viranomasia saattamaan heidät asemalaitureille rautatieasemilla. Itävallassa on nyt selkeitä no-go-zone alueita. Yksi sellainen on Linzin rautatieasema.

Saksa käännyttää noin yhden kymmenestä tulokkaasta, jotka päätyvät takaisin Itävaltaan. Rajakaupunki Scharding saa kaduilleen noin 300 Saksasta käännytettyä päivässä.

Väkilukuun suhteutettuna Itävalta on ottanut yhtä paljon pakolaisia kuin Saksa. Tämän lisäksi ovat tulleet Saksasta palautetut, joita Saksa ei kelpuuta jos he ovat ns. turvallisista maista tai jos heillä on esimerkiksi väärennetyt henkilöpaperit. Itävallan hallituksen mukaan tilanne on kestämätön mikäli pakolaisvyöry jatkuu.

Järjettömyys jatkuu joka puolella Eurooppaa. On käsittämätöntä, että päättäjät ovat luopuneet oman väestön turvallisuudesta ja laittaneet ns. pakolaiset etusijalle. Eurooppa on pilattu valtavan huijauskampanjan vuoksi. Mitä on jäljellä Euroopasta tämän vuoden, vielä suuremman huijaripakolaisvyöryn jälkeen?

(lähde: dailymail.co.uk)

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s