Libanonisaatio: Ruotsi romahtamispisteessä

Pakolaiskriisi ajaa Ruotsin täydellisen romahtamisen partaalle sen taistellessa kasvavaa pakolaisväkivaltaa vastaan.

Ruotsi on ottanut valtavan määrän pakolaisia ja maa on nyt sekasorrossa. Väkivalta ja rikosaalto on pyyhkäissyt maan yli. Ruotsi otti viime vuonna 160 000 turvapaikanhakijaa. Tänä vuonna maahan odotetaan noin 2% väestön lisäys, eli lähes 200 000 uutta pakolaista. 

Miten tämä tulee vaikuttamaan Suomen tilanteeseen? Kuinka paljon näistä pakolaisista tulee ¨ vuotamaan¨ Suomen puolelle muiden pakolaisten lisäksi? Tärkein kysymys lienee: Tuleeko Suomi tänä vuonna ottamaan päätäntävallan omasta pakolaispolitiikastaan, vai sanellaanko se edelleen Tukholmasta käsin, kuten viime vuonna? 2015 Ruotsi lähetti 30 000 pakolaista Suomeen omalla päätöksellään ja ilman vastustusta Suomen valtiovallan taholta.

Pakolaiset tervetulleiksi toivottanut Ruotsi on nyt taistelukenttä, missä tavalliset ruotsalaiset pelkäävät liikkua ulkona ja maahanmuuttajat hyökkäävät täysin avoimesti myös poliisien kimppuun. Poliisi kertoo no-go-zone alueista, joissa liikkuminen on vaarallista. Ruotsin poliisilautakunnan salainen raportti kertoo yksityiskohtaisesti hyökkäyksistä joissa naamioituneet ryhmät hyökkäävät poliisien kimppuun ja kivittävät poliisiautoja. Raportin mukaan jopa 12-vuotiaat lapset toimivat rikollisten aseenkantajina. Autojen ja kiinteistöjen tuhopoltot ovat kasvussa. Pelkästään Malmössä on ollut kymmeniä kranaatti- ja pommi-iskuja. (Helsingin Sanomien torvelomaisesta artikkelista huolimatta.)

Seksuaalirikokset pakolaisten ja muiden maahanmuuttajien tekeminä kasvavat voimakkaasti. Uhreiksi on joutunut pikkupoikia ja tyttöjä sekä aikuisia jotka painetaan maahan, kouritaan, raiskataan ja kutsutaan ¨maahanmuuttajien omaisuudeksi.¨

map-466009

Seksihyökkäykset pelkästään Tammikuulta 2016

 

Ruotsin taloudelliset resurssit ja sosiaalijärjestelmä ovat valtavan paineen alla. Poliisijohtaja Dan Eliasson sanoo ettei poliisi pysty enää estämään pakolaisrikollisuutta ja väkivaltaa. Tammikuussa kymmenen poliisia joutui pakenemaan henkensä edestä yrittäessään pelastaa joukkoraiskattavana ollutta 10-vuotiasta poikaa pakolaiskeskuksesta. Väkivalta ja muut rikokset, kuten kristittyjen vainoaminen ja naisten ja tyttöjen ahdistelu ovat päivittäisiä tapahtumia pakolaiskeskuksissa. Myös henkirikoksia on tapahtunut.

Poliisin mukaan heillä ei ole enää resursseja vastata pakolaiskeskusten mukanaan tuomiin haasteisiin.Kansallisen edistyksen raportin mukaan väkivalta johtuu ylikansoituksesta, alhaisesta elintasosta, mielisairaudesta ja turvattomuuden tunteesta.

Suuri ongelma on aikuisten miesten sijoittaminen lapsille tarkoitettuihin pakolaiskeskuksiin. Rittää jos pakolainen sanoo itse omaksi iäkseen alle 18. Monissa tapauksissa on selvää, että miehet ovat paljon vanhempia. Myös pakolaiskekuksessa murhattu työntekijä Alexandra Mezher oli varoittanut, että lapsien joukossa on jopa 26-vuotiaita.  Mezherin murhaaja on somalimies joka sanoi olevansa 15-vuotias. On kuitenkin käynyt ilmi, että hän on täysi-ikäinen.

125eb62d8306ad2cd02fc06a3fde9a13

Alexandra Mezherin murhan ympärillä on ollut muutakin kohua, kun Ruotsin poliisijohtaja ilmaisi Ruotsin TV:ssä myötätuntonsa murhaajaa kohtaan. Tämä aiheutti valtavan vastalauseiden ryöpyn ja hänen eroaan on vaadittu.

suspect_main_2661954a

Alexandran murhaaja

4

Pääministeri Löfven pakolaislasten seurassa.

3

14-vuotias Ahmed

Swedish-refugee-kids-where-are-they-

Ruotsin lapsipakolaisia

YK:n pakolaisjärjestön mukaan ainakin miljoona uutta pakolaista on tulossa Eurooppaan tänä vuonna. Luku vaikuttaa kuitenkin olevan reilusti pienempi kuin mitä pakolaisvirtojen määristä voi päätellä jo nyt. Esimerkiksi Kreikkaan saapuu tällä hetkellä päivittäin yli 2000 pakolaista. Montako heistä on lapsia ja montako heistä päätyy Pohjoismaihin, jää nähtäväksi. Ruotsin peli alkaa olla joka tapauksessa selvä. Libanonisoitumisen toinen vaihe on valmis alkamaan.

2

14-vuotias juoksijasensaatio Saal al Saud

(Lähteet: Express.co.uk, Expressen, Jihadwatch, FriaTider,Barenakedislam)

 

4 vastausta artikkeliin “Libanonisaatio: Ruotsi romahtamispisteessä”

 1. Ruotsalainen Raamatun opettaja Lars Ernarson paljastaa Islamin kauhistuttavan suunnitelman maailmanherruuden saavuttamiseksi, eli, kuinka koko maailmasta tehdään muslimien kalifaatti hirvittävän raa´alla ja verisellä tavalla. Ja, eikä tässä vielä kaikki … tämä kaikki on ennustettu Raamatussa.

  Lars Ernarson paljastaa myös Al-Qaidan jo vuonna 2000 koostamaa suunnitelmaa valloittaa maailma islamille seitsemän eri vaiheen kautta. Koko suunnitelma tulee viedä läpi viimeistään vuoteen 2020 mennessä. Viisi näistä seitsemästä vaiheesta on toteutunut täysin aikarajojen puitteissa. Seitsemäs vaihe alkaa Al-Qaidan mukaan vuonna 2016. Ja se on jo lakanut, kuten koko Eurooppa on saanut nähdä ja kokea ja jopa meillä täällä Suomessa.

  Ruotsi ja Tanska tulevat olemaan hyvin nopeasti alistettuja islmistisen hirvittävän väkivaltaisen ääriaineksen ja Sharia-lain valtaan. Tanska ja eritoten Ruotsi ovat tehneet vakavan valtiopetoksen päästämällä täysin hallitsemattomasti nuoria muslimimiehiä maittensa rajojen sisälle. Ruotsi ei ole noudattanut Dublinin sopimusta ja on ”päästänyt” (ehkä jopa saattanut/ohjannut) näitä muslimi-miehiä laittomasti Suomeen (14.2.-16 mennessä yli 32 000).

  Suomessa pääministeri Sipilää, Opoa, Stubbia, Grah-Laasosta jne. ja muita vastuusa olevia päättäjiä, maahanmuuttovirastoa ja vihervasemmistoa tullaan syyttämään valtiopetoksesta, koska he ovat avosylin olleet vastaanottamassa tämän ”kävelevän” tappokoneen, aikapommin, joka voi lyhyessä ajassa tuhota kaiken sen, minkä esi-isämme rakentanet ja ovat omalla verellään vapaussodissa puolustaneet.

  Israelissa näytellään pian 3:nnen maailmanodan loppunäytös, ”Harmagedon”, joka huipentuu Jeesuksen omien sanojensa ja lupaustensa ja Raamatun profetioitten mukaaan Hänen 2:seen tulemiseen.

  Katso video ja kauhistu (tekstitys suomeksi): http://www.tv7.fi/vod/player/49496/

  Tykkää

 2. Taitaa olla jotain 15 vuotta kun ensimäisen kerran kirjoitin aiheesta johonkin julkaisuun. Tämä oli nähtävissä jo silloin. Korkea-arvoinen Saudiprinnsi sen ilmoitti suurmoskeijan peruskivenmuuraustilaisuudessa Saksassa. Hän sanoi, että emme voi valloittaa Eurooppaa asein, me valloitamme sen syntyvyydellä ja maahanmuutolla Allahille.Puhuin monessa yhdeytessä tästä kymmenen vuoden ajan. Ihmiset lähinnä hymähteli tuhonprofeetalle. Viisivuotta sitten alkoi saada jo positiivisiakin kommentteja kun alkoi näkyä merkkejä suuresta pakolaisaallosta. Silloin sanoin, että nyt viimeistään pitäisi päättäjien herätä mutta yksikään päättäjä ei missään yhtedessä kertonut olevansa huolissaan tilanteesta. Nyt alkaa olla myöhä rypistellä kun huonot on jo housuissa.
  Eurooppa ei tule selviytymään tästä muuta kun hirvittävän verilöylyn kautta. Islamistit yrittää kaikkensa valloittaa maanosa Allahille. Rooman valloitus on heidän yksi tärkeimmistä tavoitteistaan. Näyttää sen olevankin helppo toteuttaa nykyisen paavin olleessa vallassa.He pitävät sitä viimeisenä kristittyjen linnakkeena joka on verrattava kristittyjen pyhänä pitämien kaupunkien joukkoon. Istanbulin ja Jerusalemin he pitävät jo valloittaminaan kaupunkeina ja nyt on Rooman vuoro.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s