Vapaa liikkuminen uhattuna: Naiset muuttaneet jo tottumuksiaan ulkona liikkumisen suhteen

Pakolaisten väkivalta, seksuaalirikokset ja naisten halveksunta on jo muuttanut naisten tottumuksia ja vapaata liikkumista erityisesti iltaisin.

Eritysesti muutoksia on tullut iltahuveissa käymiseen. Naiset eivät liiku yksin tai kaksin, vaan suuremmissa ryhmissä ja miesten saattamana. Naisten kouriminen, puristelu, ryöstöt, mukiloinnit ja raiskaukset ovat lisänneet pelkoja, naiset ovat joutuneet muuttamaan totuttuja rutiinejaan ja itsestäänselvät sivistysvaltion vapaudet ovat uhattuna.

tumblr_o0sv5v1wN61u1vpti_r1_og_1280

Eurooppalaiset naiset valikoituvat uhriksi ihonvärinsä vuoksi. Sen vuoksi pitää puhua rasistisista hyökkäyksistä. Tyyppilinen tarina on Lähi-idästä tai Afrikasta tulevien muslimimiesten ryhmä ahdistelemassa valkoihoista, kristittyä naista. Ns. Taharrush jengihyökkäykset/ raiskaukset ovat räjähdysmäisessä kasvussa. Monissa maissa kuten Suomessa, pakolaisten tekemien raiskauksien määrä on paljon korkeampi kuin on annettu ymmärtää. Tilastojen ja niiden tulkinnan vesittämisestäkin huolimatta, on helppo nähdä näiden rikosten valtava kasvu.  Paljon salailua on tapahtunut päättäjien, poliisin ja valtamedian taholta.

Club_A

Diskoissa ja yökerhoissa tapahtuu naisten ahdistelua samalla tavalla kuin ulkonakin. Nainen tai naiset piiritetään siten että ulkopuolelta ei voi nähdä mitä tapahtuu. Osa miehistä pitää vahtia ja estää kenenkään apuun tulemisen, sillä välin heidän kumppaninsa repivät uhrien vaatteet, kourivat, lyövät ja ottavat lompakot ja puhelimet.

maxresdefault

OLETKO SINÄ JOUTUNUT MUUTTAMAAN LIIKKUMISTASI ILTAISIN PAKOLAISTEN VUOKSI?

Kerro ja osallistu keskusteluun artikkelin kommentit osiossa!

 

 

6 vastausta artikkeliin “Vapaa liikkuminen uhattuna: Naiset muuttaneet jo tottumuksiaan ulkona liikkumisen suhteen”

 1. Kyllä!
  Esim. vähentänyt menoja huomattavasti, olen hankkinut raiskaushälyttimen, ilmoitan miehelle, kun lähden iltavuorosta kotiin, pelottaa liikkua yksin, kierrä kaukaa miehet, liikun ihmisten ilmoilla.

  Tykkää

  1. hiukanku lukenut noita uutisia niinn pakosta tullut tunne jos minä olekin seuraava uhri mistä näitä tietää itsesuojelu sentäs toimii varon iltaisin joukkioita ja syrjäisiä paikkoja valistuja katuja kävelen mielummin..

   Tykkää

 2. Pelottaa liikkua, kun saa lukea lehdistä raiskauksista ja kopeloinneista. Ihmetyttää nämä rangaistukset, esim. raiskauksisa tuomiota lieventää aiemmat raiskaukset?!
  Pelottaa lasten puolesta, millainen tulevaisuus heitä odottaa. Kuka puolustaa naisia ja lapsia?

  Tykkää

 3. Kyllä. Olen muuttanut tapojani. Olen kausityöskentelemässä Lapissa jossa näitä ei onneksi vielä ole mutta kun palaan kotiin kauden loputtua. Olen vaarassa koska lähin keskus on 8km päässä ja uusia tehdään koko ajan. en tule liikkumaan koiran kanssa kymmen jälkeen ilman kättä pidempää ja ovet joita pystyi ennen pitkään auki, tulevat olemaan lukossa. Kaupunkini en mene kuin pakosta ja tuttujen tai perheen kanssa. Asun 11km Oulun keskustasta.

  Tykkää

 4. Kyllä. Yritän nykyisin muistaa lukita aina auton oven. En ole kovin nuori, joten en ole pahimmassa riskiryhmässä, mutta hankin tuollaisen hälyttimen taskuun. Muutakin on tullut mietittyä.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s