Pakolaiskeskukset: Vähemmistöt vainojen ja väkivallan kohteena muslimimiesten kynsissä

Väkivalta etnisiä ja uskonnollisia vähemmistöjä sekä naisia kohtaan räjähtää käsiin pakolaiskeskuksissa. Muslimimiehet repivät raamattuja, mukiloivat kristittyjä, ahdistelevat naisia ja lapsia ja hakkaavat homoseksuaaleja. Tämä on ajanut ihmisoikeusaktivistit sanomaan: Liika on liikaa.

Martin Lessenthin (CEO, International Society for Human Rights) kertoo kristittyjen systemaattisesta vainoamisesta kaikkialla Saksan pakolaiskeskuksissa. Hän sanoo että on tavanomaista nähdä kristityt ja yazidit vainon ja mukiloinnin kohteina. Näyttää alkamaan väistämättömältä majoittaa pakolaiset erikseen.

migrrat29

Pakolaisten erottelu on ollut jo käytäntö erittäin haavoittuvien ryhmien suhteen. Islamilaisen valtion muslimimiesten seksiorjina olleita on majoitettu salaisiin kohteisiin eripuolille maata jotteivat he joudu Islamilaista valtiota kannattavien pakolaisten huomioon, jotka näkevät heidät vain seksuaalisina objekteina. Oletettavasti noin 1100 tällaista naista (ja tyttöä) asuu Saksassa.

refugee-crisis-357690

Yksi uhreista oli vain 8-vuotias jouduttuaan ISIS-muslimien uhriksi. Toinen tyttö on ollut palovammoihin erikoistuneen lääkärin hoidettavana, koska jatkuva seksuaalinen kidutus ajoi hänet yrittämään itsemurhaa sytyttämällä itsensä tuleen.

Freiburgissa asuu 200 naista salaisesti. Baden-Wurttenbergin valtion kansleri Klaus-Peter Murawski varoittaa, että ISIS-terroristit saattavat aktiivisesti monitoroida projektia, toivoen pääsevänsä kostamaan naisille. Tämä varoitus osoittautuikin oikeaksi kun ISIS-komentaja löydettiin asumasta pakolaisasunnossa aikaisemmin tällä viikolla.

(Lähteet:Die Welt, Pamela Geller, Jihadwatch)

6 vastausta artikkeliin “Pakolaiskeskukset: Vähemmistöt vainojen ja väkivallan kohteena muslimimiesten kynsissä”

 1. Miksi näitä pahoinpitelijöitä ja raiskaajia ei palauteta sinne mistä tulivat. Heillä on selvästi vain yksi ajatus länsimaissa – tuhota niin paljon kuin ikinä ehtii. Eivät tarvitse turvapaikkaa, sen tarvitsevat kohta kaikki heidän kanssaan tekemisiin joutuneet.

  Tykkää

 2. No tuo, noiden kolmen hyväuskoisuuttaan tervetulobaderollia pitävän teinineitokaisen viestin muuttaminen tuollaiseksi, noin törkeäksi disinformaatioksi, ei ole kyllä kenenkään edun mukaista; jos asiaa hiukankin ajattelee järkevästi… Ei todellakaan, hehän ovat vain nuorina ja naiiveina uskoneet heille syötetyn kritiikittömän ja siis vääristyneen suvaitsevaisuuspeopagandan, eikä heitä voi siitä syyllistää…! Siispä pientä rajaa nyt kuitenkin hei näihin juttuihin; vaikka onkin ollut todella typerää hyysärimeininkiä ihan liikaa elintaso- ja sossupummipakolaisia kohtaan…

  Tykkää

 3. Leo Meller tietää islamista paljon, hän on koraanin lukenut läpi.

  http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/358729-saarnaaja-leo-meller-joukkoraiskaukset-tulevat-kristityt-eivat-enaa-ela-turvassa


  – Tiedätkö Sinä, että Allahin uskoon kuuluu tällainen oppi, jota esimerkiksi islamilaisessa kalifaatissa ja sen toiminnoissa ympäri maapalloa – myös täällä Suomessa ISIS:llä on edustajansa – proklamoidaan. Eli jos kristitty nainen ei suostu kääntymään muslimiksi, niin kun kymmenen eri miestä on raiskannut hänet, niin Allahin luona häntä pidetään jo muslimina.”

  Tykkää

 4. Kyllä on idioottien uskonto tuo islam. Mutta mitä muutakaan voi odottaa kamelinnussijoilta!
  Ja onko Merkel joku mielisairas kun ei silmät tunnu aukeavan vaikka halolla päähän lyö!

  Tykkää

 5. ISLAM ON TERORISTIJÄRJESTÖ, JOSSA ON PELKKÄÄ VÄKIVALTAA TOISINAJATTELEVIA VASTAAN. MIELIPUOLISTA TOUHUA.KAIKKI JOTKA TUNNUSTAVAT ISLAMIA OVAT SYYLLISIÄ MUSLIMIEN TEOISTA. MUSLIMEIHIN EI JÄRKIPUHE TEHOA, TARVITAAN KOVEMPIA OTTEITA.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s